KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

HASDER 33. Halkbilimi Sempozyumu'nu yapıyor

HASDER 33. Halkbilimi Sempozyumu'nu yapıyor

HASDER tarafından geleneksel olarak düzenlenmekte olan Halkbilimi Sempozyumları'nın 33'üncüsü ,17 Aralık'ta Şht.Tuncer İlkokulu Mertcan Konferans Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 12/12/18 08:40
okuma süresi: 2 dak.
HASDER 33. Halkbilimi Sempozyumu'nu yapıyor
A- A A+
HASDER Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Kıbrıslı Türk Folklor tarihinde önemli bir yeri olan HASDER Halkbilimi Sempozyumları,Kıbrıs'ta araştırmacı, bilim insanıve folklora sevdalı insanların bulgularını kitlelere sunma, tartışma ve yayınlama olanağı vermesi bakımından büyük birboşluğu doldurmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyensempozyumda bu yıl toplumumuzu derinden etkileyen, kaygılandıran ve düşündüren bir konu ele alınıyor."Kıbrıslı Türkler ve Asimilasyon"

Yapılan açıklamada, geçmişten günümüze toplum olarak yaşadığımız bu süreçte ekonomik, kültürel, siyasal ve kurumsal olarak geldiğimiz noktayı kamuoyu önünde uzman, sanatçı ve bilim insanlarıyla enine boyuna tartışmak, ortaya çıkan sorunları ve çözüm yollarını bu sempozyumda tartıştırmak ve görünür kılmak amaçlanıyor.

Şht.Tuncer İlkokulu Mertcan Konferans Salonu'nda, 17 Aralık Pazartesi gecesi, saat 19.30 da gerçekleştirilecek sempozyuma katılımın açık olduğu ve konuşmacıların iseDoç.Dr. Ali Dayıoğlu, Prof.Dr. Fatma Güven Lisaniler, İbrahim Ayberk, Mine Yücel ve Yaşar Ersoy olacağı bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.