KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Mor ve Ötesi'nden GAÜ'de muhteşem konser

Mor ve Ötesi'nden GAÜ'de muhteşem konser

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bahar Şenlikleri kapsamında sahne alan başarılı Rock Müzik Grubu Mor ve Ötesi, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yılların eskitemediği; birbirinden güzel eserleri seslendiren gruba dinleyicilerde konserin sonuna kadar eşlik etti.

Yayın Tarihi: 17/05/19 05:32
okuma süresi: 2 dak.
Mor ve Ötesi'nden GAÜ'de muhteşem konser
A- A A+
Türk rock müziğin en önemli gruplarından Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin GAÜ Medya'ya yaptığı açıklamada; "Öncelikle böyle güzel bir festivale davet edildiğimiz için Girne Amerikan Üniversitesi ailesine çok teşekkür ederiz. Biz öğrencilerle buluşmaktan çok zevk alıyoruz. Biz çaldıkça insanlar dinledikçe mutlu oluyoruz. Herkesin bildiği şarkıların da yer aldığı, bilinmeyen parçalarında olduğu, mutlaka eğlenceli biteceğini düşündüğüm bir konser olacak diye düşünüyorum. Bana göre üniversiteden başka güzel bir yer yok. Öğrenciler her dakikalarının kıymetini bilsinler, eğlencelerin tadını çıkartsınlar. Üniversiteler karşılaştırmakla, özgürlükle ve sürprizlerle dolu bir yer."

DJ BURAK YETER, GAÜ BAHAR ŞENLIKLERI KAPANIŞ GÜNÜNDE GAÜ'DE SAHNE ALACAK

16 Mayıs Perşembe günü Baltık Ülkelerinin vazgeçilmez sanatçısı, MTV 'Pimp My Ride' sunucusu, dünyaca ünlü markaların yüzü, Hip-Hop dünyasının parlayan yıldızı ve yurtdışında Türkiye'nin bayrağını gururla sallandıran Sezzy GAÜ sahnesinde yer alacak. Ardından 17 Mayıs Cuma günü 2016 yılında çıkardığı "Tuesday" adlı parçayla uzun süre gündemde kalan ve bir soygun hikayesi üzerine kurulu olan La Casa De Papel'in yeni aranjesi ile gönüllere taht kuran Ünlü DJ Burak Yeter sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.