EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

JCI Kuzey Kıbrıs, Balkan Zirvesine katıldı

JCI Kuzey Kıbrıs, Balkan Zirvesine katıldı

KKTC Genç Müteşebbisler Derneği (JCI), 13-15 Nisan tarihlerinden İstanbul'da gerçekleştirilen 2.Balkan Konferansı Liderler Zirvesine katıldı.

Yayın Tarihi: 24/04/18 13:23
okuma süresi: 2 dak.
JCI Kuzey Kıbrıs, Balkan Zirvesine katıldı
A- A A+
Geniş bir heyetle Silence İstanbul Hotel& Convention Center'da, JCI Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvede Kuzey Kıbrıs'ı temsil eden dernek, iki gün süren toplantılarda önemli temaslarda da bulundu.

Aralarında Bulgaristan Ataşesi ve dış ticaret temsilcilerinin de bulunduğu, Ukrayna, Türkiye, Hırvatistan, Bulgaristan, Moldova,
Romanya ve Sırbistan'dan üst düzey iş dünyası temsilcilerinin katıldığı zirvede, dernek son derece verimli görüşmelerin yanı sıra ikili temaslarla Kuzey Kıbrıs'ın iş dünyasını başarıyla tanıttılar.

Oldukça yoğun geçen ve bir çok panel, münazara ile eşleştirme projelerinin yapıldığı iki günlük zirvede, JCI Kuzey Kıbrıs'ı Dernek Başkanı Dilek Kurnaz, Kurucu Başkan Omaç Cin, Senatörlerden Gülboy Güryel, Eski Başkanlardan Hasan Songur, Üyeler Faize Sertel, Gülşah Karaburun Sevinçler, Ziya Sevinçler ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası Dış İlişkiler Sorumlusu Hasan Civelek'in dahil olduğu geniş bir heyet temsil etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.