ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özcömert, cinayeti planladığını kabul etmedi

Özcömert, cinayeti planladığını kabul etmedi

Mağusa'da 2017 yılı Ekim ayında eski sevgilisi Halime Çetin'i av tüfeği ile öldürüp aynı tüfek ile kendi canına kıymak isterken konuşma yetisini kaybeden Hayrettin Özcömert'in Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargı süreci başladı

Yayın Tarihi: 10/04/18 07:45
okuma süresi: 2 dak.
Özcömert, cinayeti planladığını kabul etmedi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da 5 Ekim 2017 tarihinde eski sevgili Halime Çetin'e 4 el ateş açarak Çetin'in ölümüne sebep olan ve aynı av tüfeği ile kendi canına kıymak isterken konuşma yetisini kaybeden Hayrettin Özcömert dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başladı.

Özcömert başta " Taammüden adam öldürme", "Adam öldürme" davaları olmak üzere aleyhinde getirilen toplam 10 davadan itham edildi.

İlk tahkikat duruşması yapılmaksızın evrak üzerinden Ağır Ceza Mahkemesi'ne havale edilen Halime Çetin cinayeti sanığı Hayrettin Özcömert daha önce cinayeti planlayarak işlediğini kabul ederken konuşma yetisini kaybetmesi nedeni ile dün yazılı olarak mahkemeye yaptığı beyanında cinayeti planlayarak işlemediğini iddia etti. Sanık Özcömert'in "Taammüden adam öldürme" davasını kabul etmediği yönündeki beyanın üzerine dava duruşmaya başlanmak üzere 18 Nisan tarihine ertelendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.