ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çalıştığı iş yerinden hırsızlık yapmakla suçlanıyor

Çalıştığı iş yerinden hırsızlık yapmakla suçlanıyor

Mağusa'da faaliyet gösteren Özcan Elektronik isimli iş yerinde çalıştığı sırada iş yerinden nakit para ve beyaz eşya sirkat ettiği tespit edilen Zeki Tanyeli tutuklandı.

Yayın Tarihi: 14/04/18 09:24
okuma süresi: 2 dak.
Çalıştığı iş yerinden hırsızlık yapmakla suçlanıyor
A- A A+
KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Mağusa'da faaliyet gösteren Özcan Elektronik isimli işyerinde2017 yılı Nisan ayı ile 9 Nisan 2018 tarihleri arasında iş yerinin çalışanı olduğu sırada muhtelif çeşitlerde birçok beyaz eşya ile 11 bin 100 TL ve 600 Stg'ni sirkat ettiği ileri sürülen Zeki Tanyeli tutuklandı.

Tanyeli "Bina açma", "Sirkat" ve "Sahtekarlıkla para temini" suçlamaları ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılırken, zanlı Tanyeli hakkında soruşturma amaçlı 7 gün tutukluluk süresi temin edildi.

BEYAZ EŞYALARI FİNANS ŞİRKETİNE SATTIĞI TESPİT EDİLDİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Osman Üreten mahkemede verdiği ifadesinde, 2017 yılı Nisan ayı ile 9 Nisan 2018 tarihleri arasında Özcan Elektronik çalışanı olan zanlı Zeki Tanyeli'nin çalıştığı iş yerin açıp içeri girerek muhtelif çeşitlerde beyaz eşya, 11 bin 100 TL ve 600 Sterlin'i sirkat ettiğinin tespit edildiğini söyledi. Zanlının iş yerinden aldığı beyaz eşyaları bir finans şirketine satarak sahtekarlıkla para temin ettiğini belirten polis memuru Üreten, zanlının 9 Nisan 2018 tarihinde şikayet üzerine tutuklandığını kaydetti. Beyaz eşyaların bir kısmının bulunduğunu ancak 29 parça beyaz eşyanın arandığını belirten Üreten, soruşturma kapsamında kamera kayıtlarının da incelendiğini söyleyerek zanlının 7 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.