ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yine Surlariçi, yine magandalık, yine aynı isimler!

Yine Surlariçi, yine magandalık, yine aynı isimler!

Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın torunu ve arkadaşlarını feci şekilde darp eden 3 şehir magandasından ikisi, yine Lefkoşa Surlariçi'nde dehşet saçtı. İki şahsı ciddi şekilde darp eden şehir eşkıyaları, F.G. isimli şahsın iki dişinin kırılmasına neden oldu.

Yayın Tarihi: 19/04/18 07:40
okuma süresi: 2 dak.
Yine Surlariçi, yine magandalık, yine aynı isimler!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Şubat 2017'de, Lefkoşa Surlariçi'nde bir mekandan çıkan Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın torunu Orhan Kürşad ve arkadaşları Derviş Savaranoa ile Ercan İbrahimoğulları'na saldıran ve özellikle Orhan Kürşad'ın ciddi şekilde yaralanmasına neden olmak suçuyla tutuklanan üç şehir eşkıyasından ikisi, yine Lefkoşa Surlariçi'nde dehşet saçtı.

19 yaşındaki Mehmet Alkış, 23 yaşındaki Hüsamettin Çelik ve 20 yaşındaki A.A. isimli magandalar, 5 Nisan günü, aralarında çıkan tartışma sonucu F.G. ve A.Y. isimli şahısları ciddi şekilde darp etti. Kavgada, F.G. isimli şahsın iki dişi kırılırken, söz konusu şahısların tutuklandığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay Lefkoşa Surlariçi'nin özellikle geceleri güvenliği ile ilgili akıllardaki endişeleri attırırken, Polis'in bölgede daha fazla devriye ve daha fazla güvenlik önlemi alması gerektiği gerçeğini bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Özellikle bölgede açılan birçok eğlence ve turistik mekanın yarattığı canlılığı fırsat bilen genç çetelerin bölgeye eğlence benzeri amaçlar için giden vatandaş ve turistin korkulu rüyası haline geldi.

NE OLMUŞTU?

Surlariçi bölgesinde 'kendilerine laf attıkları' iddiasıyla 6 kişi, Orhan Kürşad, Emrah İbrahimoğluları ve Derviş Bora Savarona'ya saldırarak, ciddi şekilde darp etmişti. Orhan Kürşad'ın yüzüne votka şişesiyle vuran zanlılar, kırık şişe parçasıyla Derviş Bora Savarona'ya saldırmış, parmağının kesilmesine neden olmuştu. Emrah İbrahimoğluları'nın ise çenesinde ve yanağında darbeye bağlı olarak şişlik meydana gelmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.