ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Uyuşturucu kullanıp baygınlık geçirdi

Uyuşturucu kullanıp baygınlık geçirdi

Mağusa'da araç içerisinde baygın halde bulunan Mehmet Aktaş isimli şahsın tasarrufunda uyuşturucu madde bulundu.

Yayın Tarihi: 11/07/18 07:42
okuma süresi: 2 dak.
Uyuşturucu kullanıp baygınlık geçirdi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'nın Maraş bölgesinde önceki gün bir araç içerisinde baygın halde bulunan Mehmet Aktaş'ın tasarrufunda kanunsuz sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde tespit edildi. Polis ekipleri tarafından tespit edilerek tutuklanan zanlı Aktaş dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Yürütülen soruşturmanın devam etmesi nedeni ile mahkeme zanlı Aktaş'ın 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

AYILINCA POLİSİN ELİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Cüneyt Arkın mahkemede verdiği ifadesinde, 9 Temmuz 2018 tarihinde saat 18:00 sıralarında Narkotik Şube'ye gelen bir ihbarda 28'inci Tümen Caddesi Altıok Kahvesi önündeki yolun solunda park halindeki bir araçta bir şahsın baygın halde olduğu yönünde ihbar aldıklarını söyledi. Kısa bir süre sonra ihbar edilen söz konusu adrese gidildiği zaman araç içerisindeki şahsın Mehmet Aktaş olduğunun ve baygın halde tespit edildiğini belirtti. Zanlı Aktaş'ın polis tarafından uyandırıldığı zaman kaçmaya çalıştığını belirten Arkın, zanlı Aktaş'ın makul güç kullanılarak alıkonulduğunu ifade etti. Zanlının aracında ön sol yolcu konsolunda 30 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunup emare alındığını söyleyen Arkın, zanlının polise ifade vermediğini söyledi. Alınması gereken ifadelerin olduğunu ve kayıp olduğu düşünülen emarelerin olduğunu söyleyen Arkın, soruşturmanın selameti için zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.