ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gece kulübündeki kavga kanlı bitti

Gece kulübündeki kavga kanlı bitti

Mağusa'da gece kulübünde iki müşteri arasında çıkan kavga kanlı bitti. Deniz Balçık 4 yerinden bıçaklandı, Balçık'ı bıçaklamakla suçlanan Zeki Harmani tutuklandı.

Yayın Tarihi: 11/10/18 07:30
okuma süresi: 3 dak.
Gece kulübündeki kavga kanlı bitti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da önceki akşam Gold Night isimli gece kulübünde konsomatris kadın için iki müşteri arasında sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Zeki Harmani tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu 15 cm uzunluğundaki bıçak ile Deniz Balçık'ıkasık, boyun ve karnının iki yanından bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay yerinde kanlar içinde kalan Balçık, çağırılan ambulans ile Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis Harmani'yi tutukladı.

Harmani dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. "Katle teşebbüs" , "Ağır yaralama" ve "Kanunsuz bıçak bulundurma" suçlamaları ile ilgili zanlı hakkında başlatılan soruşturma kapsamında mahkeme Harmani'nin 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

4 YERİNDEN CİDDİ ŞEKİLDE YARALADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis subayı Eser Çelebi mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Zeki Harmani'nin 9 Ekim 2018 tarihinde, saat 22:30 sıralarında eğlenmek için gittiği Gold Night isimli gece kulübünde sözlü olarak tartıştığı Deniz Balçık'ı tasarrufunda bulundurduğu 15 cm uzunluğundaki bıçak ile sağ kasık, sol boyun ve karnının her iki yanından ciddi şekilde bıçakladığını mahkemeye aktardı. Olayın polisin bilgisine getirilmesi üzerine olay yerine gidilerek zanlı Zeki Hamani'nin tutuklandığını belirten Çelebi, zanlının gönüllü ifade verdiğini ancak sadece bıçağı taşıdığını bıçakla yaralama ile ilgili bir itirafta bulunmadığını kaydetti. Olay yerinden gerekli kamera görüntülerinin temin edildiğini belirten Çelebi, incelemelerin devam ettiğini ayrıca zanlının gönüllü ifadesinin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini söyledi. Suçun ciddiyetine dikkat çeken Çelebi, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep ederken, İddia Makamı adına davayı yürüten Savcı Hasan Boşnak tutukluluk talebini 2 gün ile sınırlandırdı.

BALÇIK'IN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Müfettiş muavini Eser Çelebi vücudunun 4 yerinden ciddi şekilde bıçaklanan Deniz Balçık'ınMağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını belirtti. Ağır şekilde yaralanan Balçık'ın hastanedeki tedavisinin devam ettiğini söyleyen Çelebi, hayati tehlikesinin bulunmadığını mahkemeye aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.