ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gemikonağı'nda taammüden adam öldürmeye teşebbüs!

Gemikonağı'nda taammüden adam öldürmeye teşebbüs!

Bugün sabah 04.30 sularında Gemikonağı'nda yaşanan olayda bir kişi yaşanan tartışmanın ardından 7 metre yükseklikteki balkondan beton zemine düşerek ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 20/10/18 11:15
okuma süresi: 1 dak.
Gemikonağı'nda taammüden adam öldürmeye teşebbüs!
A- A A+

Olay, Gemikonağı'nda Salahi Mehmet Sokak'taki Aycan Apartmanları E Blok'ta yaşandı. 23 yaşındaki Saltuk Buğra Arıcı ile aynı apartmanda ikamet eden 25 yaşındaki S.A.T.A ve 24 yaşındaki K.K. aralarında çıkan tartışma sonucu Saltuk Buğra Arıcı söz konusu şahısların kaldığı apartman dairesine çıktı. Dairede S.A.T.A ve K.K.'nın bulunduğu sırada 15 numaralı odanın güneye bakan 7,30 metre yüksekliğindeki balkondan beton zemine düşen Arıcı ağır yaralandı.

Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Arıcı buradaki ilk tedavisinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. S.A.T.A. ve K.K. ile olayla bağlantısı olduğuna inanılan 27 yaşındaki M.K. ve 19 yaşındaki M.M. tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.