ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Boşanmayan eşinin kafatasını demir çubukla çatlattı

Boşanmayan eşinin kafatasını demir çubukla çatlattı

Ülkede boşanan ancak Türkiye'de hala nikahlı göründüğü eşinin boşanmak için elçiliğe gidip imza atmaması nedeni öfkelenen Eda Tonkoz eşi Ferdi Tonkoz'un başına demir çubukla vurup kafatasını çatlattı.

Yayın Tarihi: 27/10/18 09:30
okuma süresi: 3 dak.
Boşanmayan eşinin kafatasını demir çubukla çatlattı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da dün sabah saatlerinde kendisinden boşanmak için Türkiye Büyük Elçiliği'ne gitmediği gerekçesi ile iş yerine gelen eşi Ferdi Tonkaz ile tartışan Eda Tonkaz, ayrılmak istediği eşinin başına demir çubuk ile vurarak kafatasının çatlamasına neden oldu. KKTC'de boşanmış durumda olan ancak Türkiye'de hala nikahlı oldukları öğrenilen Ferdi Tonkaz hastaneye kaldırılırken, Eda Tonkaz polis tarafından tutuklandı. Tonkaz " Vahim zarar" suçlaması ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Aleyhindeki suçlamayı kabul eden Eda Tonkaz tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

SUÇUNU KABUL ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Vedat Bilginaylar, 26 Ekim 2018 tarihinde saat 08:30'daMağusa'da Büyük Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan Eda Tonkaz'ın iş yerine gelen Ferdi Tonkaz ile boşanmak için elçiliğe gidip imza atmadığı gerekçesi ile aralarında tartışma çıktığını açıkladı. Eda Tonkaz'ın tartışma sırasında iş yerinde bulduğu demir çubuğu Ferdi Tonkaz'ın kafasına vurduğunu belirten Bilginaylar, Ferdi Tonkaz'ın kafatasının çatlayarak vahim bedensel zarara uğradığını açıkladı. Eda Tonkaz'ın suçunu kabul ettiğini belirten Bilginaylar, çiftin KKTC'de boşanmış olduğunun ancak Türkiye'de boşanmadığını bunun için zanlının Ferdi Tonkaz'dan Türkiye Büyük Elçiliği'ne giderek imza atmasını istediğini söyledi. Zanlının aleyhindeki suçu kabul ettiğini ve yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Bilginaylar, Eda Tonkaz'ın teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Mahkeme zanlı Eda Tonkaz'ın yurt dışına çıkışını yasaklayarak kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlının 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına ve KKTC vatandaşı 1 kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalamasına karar veren mahkeme ayrıca zanlının haftanın 1 günü en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.