ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

İş arkadaşının dişini kıran Kaya, serbest

İş arkadaşının dişini kıran Kaya, serbest

Mağusa'da bir hazır beton iş yerinin şantiyesinde iki çalışan arasında meydana gelen kavga da Serkan Koçak'a yumruk vurup dişinin kırılmasına neden olduğu gerekçesi ile tutuklu bulunan zanlı Umut Kaya teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 20/02/19 07:39
okuma süresi: 3 dak.
İş arkadaşının dişini kıran Kaya, serbest
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da 16 Şubat tarihinde bir hazır beton işyerinin şantiyesinde iki çalışan arasında tartışma çıktı. El şakası nedeni ile meydana gelen tartışmanın ardından eniştesi Mehmet Yeni ile tartışan Serkan Koçak'a yumruk atan Umut Kaya, Koçak'ın dişinin kırılmasına ve burnunun şişmesine neden oldu.

Zanlı Kaya hakkında temin edilen 2 günlük tutukluluk süresinin dolmasının ardından teminat talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Zanlı Kaya, hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlanmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

KOÇAK ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Olayın soruşturmasını yürüten Mehmet Emin Doğan mahkemede verdiği ifadesinde, 16 Şubat 2019 tarihinde, saat 14:00 sıralarında Mağusa'da umumi bir yer olan hazır beton işi yapılan iş yerine ait şantiyede Mehmet Yeni ile Serkan Koçak arasında tartışma yaşandığını anlattı.

Yaşanan olayın ardından eniştesi Mehmet Yeni ile tartışması nedeni ile zanlı Umut Kaya'nın Serkan Koçak'ın yüzüne 2 kez yumruk attığını belirten polis memuru Mehmet Emin Doğan, Serkan Koçak'ın azı dişinin kırıldığını, burnunun ise şiştiğini kaydetti.

Zanlı Kaya'nın 17 Şubat tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk süresi temin edildiğini söyleyen Doğan, bu süre içerisinde Serkan Koçak'ın zanlı Umut Kaya hakkındaki şikayetini geri çektiğini kaydetti. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Doğan, teminat talebinde bulundu.

YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI

Mahkeme zanlı Umut Kaya'nın yurt dışına çıkışını yasaklayarak seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi.

Mahkeme ayrıca zanlının 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına, hafta da 1 gün ispat-ı vücutta bulunmasına emir verirken, KKTC vatandaşı 1 kefilin 75 bin TL kefalet senedi imzalamasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.