ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

7 eve girerek hırsızlık yapanlar çocuk çıktı

7 eve girerek hırsızlık yapanlar çocuk çıktı

Mutluyaka'da Şubat ayından beri 7 evden hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile yaşları 13, 14 ve 15 olan 3 çocuk tutuklandı. Küçükler dün Mağusa'da mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 20/03/19 07:47
okuma süresi: 1 dak.
7 eve girerek hırsızlık yapanlar çocuk çıktı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mutluyaka köyünde bir süreden beridir devam eden hırsızlık olayları ile ilgili polisin başlattığı soruşturma sonuç verdi.

7 evden çeşitli elektronik eşya, kıyafet, parfüm gibi eşyaları sirkat edenlerin yaşları 13 ile 15 yaşında değişen 3 çocuk olduğu ortaya çıktı.

"Ev açma ve sirkat" suçlamaları ile 13 yaşındaki İ. D., 14 yaşındaki M. A. ve 15 yaşındaki A. Y. dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Yaşlarının küçük olması nedeni ile kapalı oturum yapılan davada mahkeme, soruşturma maksatlı zanlıların 3'er gün tutuklu kalmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.