ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yaralama zanlısı Arabambi tutuksuz yargılanacak

Yaralama zanlısı Arabambi tutuksuz yargılanacak

Aralarında alacak verecek meselesi olduğu gerekçesi ile evine gelen Samson Falle isimli şahsı bıçakla baldırından yaraladığı gerekçesi ile tutuklanan Rıdwan Olawale Arabambi hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.

Yayın Tarihi: 21/08/19 07:50
okuma süresi: 2 dak.
Yaralama zanlısı Arabambi tutuksuz yargılanacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da aralarında alacak verecek meselesi olduğu gerekçesi ile çıkan tartışmada SamsonFalle isimli şahsı baldırından bıçaklayıp yaraladığı gerekçesi ile tutuklanan Rıdwan Olawale Arabambi dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Zanlı Arabambi"Yaralama" suçlaması ile hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlanmasının ardından teminata bağlandı. Zanlı Arabambi adli kontrol şartları ile yargılanıncaya dek serbest bırakıldı.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mehmet Uyguner mahkemede verdiği ifadesinde, 16 Ağustos 2019 tarihinde saat 20:00 sıralarında, Mağusa'da Çanakkale Bölgesinde zanlıya ait ikametgaha giden müşteki Samson Falle ile aralarında bulunan alacak verecek meselesi nedeni ile tartışma çıktığını kaydetti. Kavgaya dönüşen tartışmada zanlı Arabambi'nin yatak odasında bulundurduğu 15 cm uzunluğundaki bıçağı Samson Falle'nin sağ baldırına 2 kez sokarak yaraladığını mahkemeye aktaran Uyguner, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.