GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Akıncı'nın Ercan'da yaptığı açıklamalar Rum basınında

Akıncı’nın Ercan’da yaptığı açıklamalar Rum basınında

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'le görüşmek üzere dün sabah Amerika'ya hareket eden Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın, gidişinden önce Ercan havalimanında yaptığı açıklamalar, bugünkü Rum gazetelerinde geniş yer buldu.

Yayın Tarihi: 26/09/18 12:09
okuma süresi: 1 dak.
Akıncı’nın Ercan’da yaptığı açıklamalar Rum basınında
A- A A+
Fileleftheros gazetesi, "Akıncı New York'a Türkiye'nin Listesiyle Gidiyor" başlıklı haberinde, Cumhurbaşkanı Akıncı'nın "kendi taleplerinin yerine getirilmesini ve buna paralel olarak bölgedeki Türk taleplerine de hizmet edilmesini umarak, New York'a elinde bilindik listeyle gittiğini" iddia etti.

Gazete "Akıncı'nın kendisi için güç paylaşımı, Türkiye hesabına da Kıbrıs sorunu çözülene kadar Kıbrıs Cumhuriyeti'nin tüm enerji hareketlerini sona erdirmesini istediğini" ileri sürdü.

Haber Politis'te "Akıncı: Artık Zaman Takvimi - Kıbrıslılar Karar Verecek", Haravgi'de "Herkes İçin Ortak Kabul Edilebilir Çözüm - Kıbrıs Sorununda İlerleme ve Doğal Gazda İşbirliği Herkesin Yararına Olacak", Alithia'da ise "Ortak Kabul Edilebilir Bir Çözüm Herkesin Yararına Olacak" başlığıyla yer buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.