GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Rum Meclisi'nde panolu protesto

Rum Meclisi'nde panolu protesto

Rum Meclisi'nde dün 2019 yılı bütçesinin görüşüldüğü esnada, bazı sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin, üzerlerinde fakirlik ve ipotekli malların elden çıkarılması aleyhinde sloganların yazılı olduğu panoları, meclis salonunun balkonuna astıkları belirtildi.

Yayın Tarihi: 15/12/18 13:20
okuma süresi: 1 dak.
Rum Meclisi'nde panolu protesto
A- A A+
Haberi veren Fileleftheros gazetesi, panoların fark edilmesiyle birlikte, Rum Meclisi'ne başkanlık eden Dimitris Şilluris'in duruma müdahale ettiğini yazdı.

Şilluris'in Meclis'teki polislerin panoları almasını istediğini, ardından da protestoculara seslenerek dışarı çıkmalarını istediğini kaydeden gazete, protestocuların ise eylemlerini sürdürmekte ısrarcı olmadıklarını kaydetti.

Gazete protestocuların elinde aralarında "Yeter Artık, Buna Bir Son Verin", "1974: Göçmen, 2018: Evsiz", "Bugün Ne Kadar Yoksulluk Var" şeklinde sloganlar yazan panolar bulunduğunu ekledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.