GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anastasiadis: "Seçimlerde oy kullanma, görevimizdir"

Anastasiadis: "Seçimlerde oy kullanma, görevimizdir"

"Kıbrıs Cumhuriyeti" Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis, Avrupa seçimleri için Limasol'da oy kullandıktan sonra açıklamada bulunarak, "seçimlerde oy kullanma bizim görevimizdir" dedi.

Yayın Tarihi: 26/05/19 13:15
okuma süresi: 1 dak.
Anastasiadis: "Seçimlerde oy kullanma, görevimizdir"
A- A A+
Anastasiadis, "bugün demokrasiyi kutluyoruz; büyük Avrupa ailesinde bir karar alıyoruz ve Avrupa'ya bir mesaj gönderiyoruz; tek bir mali politika, ortak bir dış politika, refah ve dayanışmayı teşvik eden bir politika ve özellikle ortak sınırlar paylaşan bir Avrupa istiyoruz mesajını görmek istiyoruz" dedi.

Kıbrıs Cumhuriyeti'nin Avrupa Birliği'ne katılımının önemine işaret eden Nikos Anastasiadis, "Kıbrıs'ın güvenliği için büyük önem taşıyan bir üyeliktir" diye vurguladı.

Anastasiadis,, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin 27 ülkeden oluşan bir aileye üye olduğunu belirtti.

Tüm Kıbrıslı vatandaşlarına oy kullanmaları çağrısı yapan Nikos Anastasiadis, bugünkü seçimlere katılmamız bizim görevimizdir, dedi.

Kıbrıs Haber Ajansı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.