GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Özçınar'a Avrasya Hizmet Ödülü veriliyor

Özçınar'a Avrasya Hizmet Ödülü veriliyor

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği'nin "Avrasya Hizmet Ödülü" 'ne layık görüldü.

Yayın Tarihi: 26/02/18 11:50
okuma süresi: 2 dak.
Özçınar'a Avrasya Hizmet Ödülü veriliyor
A- A A+
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği'nin "Avrasya Hizmet Ödülü" 'ne layık görüldü. Ödül Özçınar'a 28 Şubat 2018 Çarşamba günü Ankara'da verilecek.

Milli Kütüphane Konferans Salonunda saat 19:00'da gerçekleşecek ödül töreni T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün katılımıyla gerçekleşecek.

Avrasya Ekonomik İşbirliği Derneği (Eko Avrasya) Türkiye ile Avrasya ülkeleri arasındaki iyi niyet ve dostluk ortamının gelişmesine katkı sağlayan ve bu bağlamda kamuoyu oluşturan kişi, kurum ve kuruluşlara "Avrasya Hizmet Ödülü" takdim edilmesi hususunda yapmış olduğu çalışmaları tamamladı.

"Avrasya Hizmet Ödülü" için aday gösterilen kişi, kurum ve kuruluşların bilgilerini içeren dosyalar Yönetim Kurulu'nca değerlendirilerek, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'a "Avrasya Hizmet Ödülü" verilmesine karar verildi.

Çalışmalarını sürdürmekte kararlı olan ve gücünü bu bağımsızlıktan alan Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği 2023 Türkiye Vizyonu'na olan inancı ile "Güçlü ve Üreten bir Türkiye'nin tesisini hedefleyerek projeler üretmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.