SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Bakan besim fizyoterapistlerle görüştü

Bakan besim fizyoterapistlerle görüştü

Sağlık Bakanı Filiz Besim, Uzman Fizyoterapist Şahveren Çakartaş başkanlığındaki Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Birliği'ni bakanlıkta kabul etti.

Yayın Tarihi: 13/04/18 16:09
okuma süresi: 1 dak.
Bakan besim fizyoterapistlerle görüştü
A- A A+
Çakartaş, fizyoterapistlerin meslek yasasının olmamasının halk sağlığını ciddi anlamda tehdit ettiğini, Fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulamaları, klinik pilates, hamilelik egzersizleri, lenf ödem tedavileri ve fizyoterapistler tarafından uygulanması gereken birçok uygulamanın farklı meslekler tarafından uygulandığını belirterek yasanın çıkmasını beklediklerini kaydetti.

Çakartaş, Sağlık Bakanlığı ile ortak çatı altında iş birliği ile çalışmaya ve koruyucu fizyoterapi yöntemleri ile çalışmalara katkı koymaya hazır olduklarını belirtti.

Sağlık Bakanı Filiz Besim, fizyoterapistlerin yıllardır yasal ve mesleki problemlerini sağlık alanından gelen biri olarak yakından bildiğini kaydetti.

Halk sağlığını korumak ve geliştirmek için yasal mevzuatların da önemine işaret eden Bakan Besim, yasanın bir an önce çıkması için girişimde bulunduklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.