SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Besim, Rotary Kulübü üyeleri ile görüştü

Bakan Besim, Rotary Kulübü üyeleri ile görüştü

Sağlık Bakanı Filiz Besim, Girne St.HilarionRotary Kulübü ile Rotary Toplum Birliği Başkanı Naran E. Gemicioğlu ve kulüp üyeleri ile biraraya geldi.

Yayın Tarihi: 17/04/18 14:54
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Besim, Rotary Kulübü üyeleri ile görüştü
A- A A+
Rotary Kulübü'nün faaliyetleri konusunda bilgiler aktaran Gemicioğlu, uluslararası bir sivil toplum örgütü olduklarını, toplumun en çok ihtiyaç duyduğu konularda projeler ürettiklerini, amaçlarının sadece sponsorluklarla iş yapmak değil, ihtiyaç olan yerlerde doğru kaynakları kullanarak girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

Rotary Kulübü üyeleri ayrıca kanser hastalarının kemoterapi esnasında yararlanabileceği soru cevap niteliğinde birbilgilendirme kitapçığının hazırlığı içerisinde olduklarını belirterek bu konuda Bakan Besim'e bilgi verdiler.

Toplum adına yardımda bulunma olgunusun kendisini son derece etkilediğini belirten Bakan Besim, gönüllüğün amatör bir ruh, bir tutku olduğunu söyledi.

Bakan Besim, kendisinin de sağlık alanında bulunan sivil toplum örgütlerinden gelen biri olduğunu anımsatarak, Kıbrıslı Türklerin her koşulda sorunlara çare bulmak için biraraya geldiklerini, bu durumun her koşulda seferber olacağımızın bir göstergesi olduğunu belirtti.

Bakan Besim, Sağlık Bakanlığı olarak ihtiyaç duyulan her noktada desteğe hazır olduğunu vurguladı.

Görüşmenin sonunda Rotary Kulübü üyeleri her yıl 7 Mayıs'ta geleneksel olarak kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirterek, Bakan Besim'e davette bulundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.