LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

5 yıllık bulaşık deterjanı hala rafta duruyor...

5 yıllık bulaşık deterjanı hala rafta duruyor...

Lefkoşa'da bir markette bulunduğu öğrenilen 5 yıllık bulaşık deterjanı hala rafta bekliyor.

Yayın Tarihi: 06/04/18 15:43
okuma süresi: 1 dak.
5 yıllık bulaşık deterjanı hala rafta duruyor...
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Lefkoşa eski Belediye Başkanı Kutlay Erk bugün sosyal medya hesabından paylaştığı iki fotoğraf ile marketlerin denetimine dikkat çekti.

Erk, Lefkoşa'da bulunan büyük bir süper markette 5 yıllık bir bulaşık deterjanı olduğunu söyleyerek, konuyu market yetkililerinin dikkatine getirdiyse de sonuç alamadığını söyledi.

Erk'in, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarda 3 Temmuz 2013 yılına ait bulaşık deterjanının kapağının da kırık olduğu görülüyor.

Erk'in sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştığı yorum şöyle:

"Lefkoşa'da büyük bir marketin rafındaki bu ürünün üretim tarihi 03.07.2013. Kapağı da kırık, halen rafta duruyor. Bunun gibi daha 6 adet var rafta. 6 ay önce market içinde gördüğüm sorumluya gösterdim ama hala orda duruyorlar. Marketlerin ve ürünü ithal eden şirketlerin rafçıları da var hesapta. Belediye tarafına değinmek istemiyorum"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.