LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

DP'nin Lefkoşa Belediye Başkan adayı Gencay Eroğlu!

DP’nin Lefkoşa Belediye Başkan adayı Gencay Eroğlu!

Demokrat Parti, bugün gerçekleştirilen parti meclisi toplantısında Gencay Eroğlu'nu Lefkoşa Belediye Başkan adayı olarak resmen ilan etti.

Yayın Tarihi: 09/05/18 14:41
okuma süresi: 3 dak.
DP’nin Lefkoşa Belediye Başkan adayı Gencay Eroğlu!
A- A A+
Parti Başkanı Serdar Denktaş, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, daha önce aday olarak ilan ettikleri Okyay Sadıkoğlu'nun adaylıktan çekilmek isteği üzerine yeni bir aday için karar verdiklerini açıkladı.

Denktaş, "Sadıkoğlu, kendi nedenleriyle adaylığını devam ettiremeyeceğini bildirdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Genel Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek ancak adaylıktan çekilmek istediğini bildirdi.

Bunun üzerine kendiyle birlikte başka adaylar üzerinde durduk" şeklinde konuştu.

Denktaş, seçimlerde hiç kadın aday olmamasına değinerek şu ifadeleri kullandı, "neticede hem bu seçimler açısından baktığımızda hiç kadın aday yok. hem bugüne kadarki Lefkoşa seçimlerinde kadın aday yok.

Bunların üstüne, aklımdaki isme bir teklif götürdüm ve kendisi de kabul etti.

Ben bu ismi açıklayarak yeniden oylarınıza başvuracam. Bu seçimlerde ilk ve tek başkan adayı sayın Gencay Eroğlu, Lefkoşa Belediye Başkan adayı…"

EROĞLU: "LEFKOŞA'MIZA, BAŞKENTİMİZE LAİK BİR HİZMET VERME SEVDASIDIR İÇİMDEKİ SEVDA"

Adaylığı ilan edilen Gencay Eroğlu ise konuşmasında, hayatı boyunca insana değer verip herkese eşit mesafede olmaya çalıştığını, topluma hizmetin önemini yaşadığı ortam içerisinde öğrendiğini ve toplumsal hizmetin zamanla yaşam şekli haline geldiğini söyledi.

Eroğlu, açıklamalarının devamında "kamu sektöründe uzun yıllar hizmet verdim. Bu sektörde hizmet verirken Dipkarpaz'dan Güzelyurt'a kadar her gencin devlet olanaklarından yararlanmasını sağladım.

Uzun yıllar başkanımızla çalışma olanağı buldum. Çok da güzel çalışmalarımız oldu birlikte. KKTC'nin başkenti, belediyeciliğin amiral gemisi başkanlığına adaylık teklifi kolaylıkla reddedilecek bir teklif değildi.

Demokrat Parti'nin özgürlükçü manifestosu da beni etkiledi. Lefkoşa'mıza, başkentimize laik bir hizmet verme sevdasıdır içimdeki sevda. Lefkoşa'mızın daha iyi yönetilmeye laik olduğuna inanıyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.