LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

CTP Lefkoşa meclis adayları, Kamu-Sen'i ziyaret etti

CTP Lefkoşa meclis adayları, Kamu-Sen’i ziyaret etti

CTP'nin Lefkoşa Türk Belediyesi meclis üyeliği adayları, Kamu Görevlileri Sendikası'nı (Kamu-Sen) ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 11/06/18 13:12
okuma süresi: 1 dak.
CTP Lefkoşa meclis adayları, Kamu-Sen’i ziyaret etti
A- A A+
Kamu-Sen'den yapılan açıklamaya göre, Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, adayların ziyaretinde belediyeciliğin artık siyasi partilerin adayları olarak değil bağımsız şahısların profesyonel ekipleriyle yapacağı bir çalışma olduğunu söyledi.

Atan, "Ülkenin en büyük sendikalarından biri olarak, halkın faydasına olacak bütün projelere katkı koyacağımızı belirtmek isterim. Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ile iyi ilişkiler içerisindeyiz. Şunu da belirtmek istiyorum, CTP İlçe Başkanı'nın da bu yarış içerisinde olmasını beklerdim" dedi.

"BİRÇOK BELEDİYE BATMAK ÜZERE"

Birçok belediyenin batmak üzere olduğunu söyleyen Metin Atan "Her büyük işin büyük sorumlulukları vardır. O yüzden göreve gelecek arkadaşların büyük fedakarlıklarla ellerinden geleni yapacağına şüphem yok. Seçilecek olan arkadaşlara yapacakları işlerde başarılar diliyorum" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.