LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Eroğlu ve ekibine Taşkınköy ve Göçmenköy'de yoğun ilgi

Eroğlu ve ekibine Taşkınköy ve Göçmenköy'de yoğun ilgi

Gencay Eroğlu ve ekibi, Taşkınköy ve Göçmenköy'ü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 22/06/18 19:20
okuma süresi: 2 dak.
Eroğlu ve ekibine Taşkınköy ve Göçmenköy'de yoğun ilgi
A- A A+
24 Haziran seçimlerine saatler kala, adayların seçim çalışmaları hız kazanırken, Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Gencay Eroğlu ve belediye meclis üyelikleri adayları da çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bu bağlamda, dün Göçmenköy ve Taşkınköy'ü ziyaret eden Gencay Eroğlu ve ekibi, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Taşkınköy'de ilgisizlik hakim

İlk olarak Taşkınköy'ü ziyaret eden Gencay Eroğlu ve ekibi burada yoğun ilgi ile karşılandı. Samimi bir havada geçen ziyarette, vatandaşlar, Taşkınköy'ün başta koku, çevre ve sinek olmak üzere bir çok hayatı doğrudan etkileyen sorunu olduğunu anlattılar. Belediyeye defalarca uyarılar ve şikayetler yapmalarına rağmen, durumda herhangi bir gelişme olmadığını kaydeden vatandaşlar, Pazar günkü seçimlerde söz konusu sorumsuz zihniyetin belediye yönetiminden gitmesini dilediler.

Vatandaşlarla kucaklaşan Eroğlu ve ekibi ise, Taşkınköy'ün sorunlarının farkında olduklarını, çözüm projelerinin hazır olduğunu anlatarak, vatandaşlara sandıklarda değişim yapma çağrısı yaptılar.

Göçmenköylüler şikayetçi

Ardından Göçmenköy'e geçen Gencay Eroğlu ve ekibi burada da yoğun ilgi ile karşılanırken, vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulundular.

Göçmenköy'ün yıllarca kendi kentinde adeta bir 'göçmen' gibi kaldığını anlatan vatandaşlar, şimdiki yönetime ateş püskürdü.

Ziyarette kısa bir konuşma yağan Gencay Eroğlu da, Göçmenköy'ün nedense hiçbir zaman Lefkoşa'da sayılmadığını belirterek, 24 Haziran'dan sonra belediyedeki anlayışının kenti tümden kucaklamak olacağını müjdeledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.