LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

BES, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'yı ziyaret etti

BES, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'yı ziyaret etti

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlığı'na yeniden seçilen Mehmet Harmancı, Belediye Emekçileri Sendikası Başkanı Mustafa Yalınkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 04/07/18 14:54
okuma süresi: 2 dak.
BES, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'yı ziyaret etti
A- A A+
Kabulde konuşan BES Başkanı Mustafa Yalınkaya, Harmancı'yı yeniden başkan seçilmesinden dolayı tebrik edip başarılar dilerken, "Önümüzdeki 4 yıllık süreçte birlikte uyum içerisinde çalışacağımıza ve belediyemizi çok daha iyi bir noktaya getireceğimize sendika olarak inancımız tamdır" dedi.

Geçtiğimiz 4 yıllık süreçte çalışan emekçi arkadaşlar adına gerek Toplu İş Sözleşmesi, gerekse de çalışma koşulları konusunda samimi ve dürüst davranmasından dolayı Harmancı'yı tebrik eden Yalınkaya, aynı tutumun hem başkan hem de tüm belediye meclis üyeleri tarafından bu dönemde de devam edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Yalınkaya, LTB Başkanı Mehmet Harmacı'dan özellikle gerek seçim sürecinde, gerekse de bundan sonraki dönemlerde bulunduğu makamları kötüye kullanan ve siyasi emellerine alet eden kişiler hakkında disiplin soruşturmalarının gecikmeden başlatılmasını talep ederken, aslolanın Lefkoşa halkına hizmetin ve emekçilerin alın terinin karşılığının korunması ve gelişmesi olduğunun altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.