LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'nın merkezinde 16 yaşındaki gence gasp!

Lefkoşa’nın merkezinde 16 yaşındaki gence gasp!

Nevzat Nevzat sosyal medya hesabından, oğlunun yaşadığı olayı aktardı.

Yayın Tarihi: 27/09/18 13:10
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa’nın merkezinde 16 yaşındaki gence gasp!
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Nevzat Nevzat, sosyal medya hesabından oğlunun yaşadığı bir gasp olayını anlattı.

Dereboyu'nda arkadaşlarıyla beraber vakit geçirmekte olan Nevzat Nevzat'ın 16 yaşındaki oğlu 16-17 yaşlarında olduğu tahmin edilen gençler tarafından gaspa uğradı. Olayın polise aktarıldığını anlatan Nevzat, yaşanan olayın 5 yıla kadar suçu olduğunu belirterek olayın takibini yapacaklarını vurguladı.

Öte yandan, Nevzat, paylaşımın altında yapılan yorumlarda zanlıların bilindiğini ve polisin zanlıları yakaladığını bildirdi.

Nevzat Nevzat'ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

"HARAÇ!!!
Oğlum 16 Yaşında... Dün okul çıkışı arkadaşları ile birlikte her zamanki gibi bizden izin alarak Dereboyu'na bir şeyler içmeye gitti... İş çıkışı ya annesi ya da ben, onu olduğu mekandan alarak evimize gideriz… Dün acı ile çalan telefonum beni oğlumun çağrısı ile Dereboyu'na yönlendirdi... 16-17 yaşlarındaki bir grup genç, oldukları mekânda bizim çocukların yolunu keserek ceplerindeki parayı zorla gasp ettiler. Konu poliste... Sonuna kadar bu işin peşini bırakmayacağım... Yasalara göre (fasıl 154) bu suç 5 yıla kadar hapis cezası gerektirir... Yoksa biz bildiğimiz yöntemlerle mi ailemizi ve kendimizi koruyalım?!"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.