LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da uyuşturucu: 6 kişi tutuklandı

Lefkoşa’da uyuşturucu: 6 kişi tutuklandı

Uyuşturucu madde tasarrufu ile ilişkili olaylardan 6 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 28/09/18 12:30
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa’da uyuşturucu: 6 kişi tutuklandı
A- A A+
Polisten verilen bilgiye göre, Lefkoşa'da 36 yaşındaki S.I.'nın evinde 40 gram hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve bir adet hassas terazi bulundu.

Lefkoşa - Güzelyurt anayolu girişinde trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında kontrol amaçlı durdurulan 26 yaşındaki H.D.'nin kullanımında buluna araçta yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki H.T., tasarrufunda bulunan yaklaşık 1 gram ağırlığındaki sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yol kenarına atarak araçtan kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı.

Mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 30 yaşındaki E.Y. 'nin Gönendere'deki evinde yapılan aramada yaklaşık 20 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Söz konusu zanlılar ile Gönendere'deki evde yapılan arama sırasında evde bulunan 25 yaşındaki E.T. ve 20 yaşındaki M.K. tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.