LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Harmancı, Sør-Varanger Belediyesi Başkanı ile görüştü

Harmancı, Sør-Varanger Belediyesi Başkanı ile görüştü

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, bugün Norveç'in kuzeyinde yer alan Sør-Varanger Belediyesi Başkanı Rune Gjertın Rafaelsen'i kabul etti.

Yayın Tarihi: 19/11/18 15:16
okuma süresi: 1 dak.
Harmancı, Sør-Varanger Belediyesi Başkanı ile görüştü
A- A A+
Başkanı Harmancı görüşmede, bu sene içinde ikinci kez kendilerini ziyaret eden Rune Gjertın Rafaelsen'e LTB'nin projeleri hakkında bilgiler verdi.

Kabulde Rafaelsen'i sınır kapıları ve geçişlerle ile ilgili de bilgilendiren Başkan Harmancı bu konuda Lefkoşa Rum Belediyesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

Başkan Harmancı'ya Davet

Sør-Varanger Belediyesi Başkanı Rune Gjertın Rafaelsen de, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, Başkan Harmancı'yı Norveç'e davet etti.

Rafaelsen ayrıca iki belediye arasında ki işbirliğinin güçlendirilmesine yönelik sözleşme imzalanması konusunda Başkan Harmancı ile fikir birliğine vardıklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.