LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB ile YUDER işbirliği yapacak

LTB ile YUDER işbirliği yapacak

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Arif Malek başkanlığındaki Yunan Dili Derneği'ni (YUDER) kabul etti. Kabulde YUDER Başkanı Arif Malek dernek çalışmaları hakkında LTB Başkanı Harmancı'ya bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 02/03/19 12:30
okuma süresi: 1 dak.
LTB ile YUDER işbirliği yapacak
A- A A+
Özellikle Kıbrıslı Rumlar'ın başta Surlariçi olmak üzere Lefkoşa'nın kuzeyine çok sık geçtiklerini vurgulayan LTB Başkanı Harmancı ilk olarak LTB'nin internet sayfasındaki önemli gelişmeler ve bazı haberlerin Yunancaya çevrilmesi için YUDER ile iş birliği içinde çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

LTB Başkanı Harmancı, YUDER ile internet sitesinde başlatacakları işbirliğini Yunanca dersler gibi alanlara da yaymak dahil birçok konuyu konuştuklarını da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.