LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Harmancı: "Lefkoşa'da iki proje için harekete geçtik"

Harmancı: "Lefkoşa'da iki proje için harekete geçtik"

Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iki proje için harekete geçtiklerini kaydetti.

Yayın Tarihi: 07/07/19 18:05
okuma süresi: 1 dak.
Harmancı: "Lefkoşa'da iki proje için harekete geçtik"
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'nın açıklaması şöyle:

"Herkese iyi pazarlar dilerim bu hafta açılacak iki yeni öz kaynak ihalemiz ile ilgili bilgi vermek istiyorum.
Her iki ihalemiz de yağmur suyu drenajı konusunda olacak. İlki okullar yolu sokakta olacak, biliyorsunuz ki yağışlı günlerde polis genel müdürlüğünün önünde sürücülere, okullarından çıkış yapan öğrencilere, velilere ve bizlere zorluk yaratan yağmur suyu birikintilerini gidermeyi hedefliyoruz.

İkinci ihalemiz ise Kemal Şemiler Caddesi ( kalın yol) paralelinde bulunan sokakların yağmur suyu problemini gidermek, yaklaşık 700 bin TL civarında bir öz kaynak yatırımı ile bu iki problemli noktayı yaz aylarını ve okul tatilini değerlendirerek çözmeyi hedefliyoruz.

Güzel ve sağlıklı bir pazar diliyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.