GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Erenköy Mücahitler Derneği'nden Arter'e ziyaret

Erenköy Mücahitler Derneği’nden Arter’e ziyaret

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Erenköy Mücahitler Derneği Yönetim Kurulu'nu kabul etti.

Yayın Tarihi: 27/03/18 15:20
okuma süresi: 1 dak.
Erenköy Mücahitler Derneği’nden Arter’e ziyaret
A- A A+
Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nin açıklamasına göre, görüşmede Gazimağusalı bir Erenköy şehidinin büstünün Gazimağusa'da yapılması da ele alındı.

İsmail Arter görüşmede yaptığı konuşmada, Erenköy mücadelesinin herkes tarafından bilinmesi gerektiğini, bu düşünceyle Erenköy mücadelesi ile ilgili kitapların ve derneğin çalışmalarının önemli olduğunu belirtti ve bu çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

Dernek Başkanı Mustafa Arıkan ise Erenköy'ün tamamının milli park ilan edilmesi düşünceleri olduğunu, konuyla ilgili talepte bulunduklarını ve incelemelerin yapıldığını, Yavuz Çıkarma Plajı'nda da müze gemi yapılması için Genelkurmay'ın kendilerine gemi tahsis ettiğini söyledi.

Hükümetlerden aradıkları destek ve yardımı göremediklerini savunan Arıkan, ülkeye bir eser bırakmak için uğraştıklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.