GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Belediyeye ait tankerden mazot çalmakla suçlanıyor

Belediyeye ait tankerden mazot çalmakla suçlanıyor

Mağusa Belediyesi'ne ait vidanjörden 60 litre mazot çalmakla suçlanan Hüseyin Özsakallı tutuklandı.

Yayın Tarihi: 14/11/18 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Belediyeye ait tankerden mazot çalmakla suçlanıyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa Belediyesi'ne ait vidanjörden 12 Kasım 2018 tarihinde saat 22.30 sıralarında mazot çaldığından şüphelenilerek bekçi tarafından yakalanıp polise teslim edilen Hüseyin Özsakallı tutuklandı.

"Sirkat" suçlaması ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı hakkında soruşturma amaçlı 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

BİDONLAR VE SU LASTİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Yıldırım mahkemede verdiği ifadesinde, zanlının 12 Kasım 2018 tarihinde saat 22.30'da Mağusa Belediyesi'ne ait temizlik ve sağlık binasında görevli bekçi tarafından tespit edildiğini kaydetti.

Zanlının FY 106 plakalı aracına binerek kaçmaya çalıştığın ancak bekçinin tedbir alıp polis çağırdığını söyleyen Yıldırım, zanlının aracında vidanjörün altında, vidanjörün tekerleklerinin arasında, olay yeri yakınlarında bazılarının yarı dolu bazılarının boş şekilde birçok bidon ve plastik hortum bulunduğunu anlattı. Vidanjörün benzin kapağının da açık vaziyette tespit edildiğini söyleyen Yıldırım, zanlının gönüllü ifadesinde bölgeye tuvaletini yapmak için gittiğini söylediğini açıkladı.

Zanlıya ait aracın polis müdürlüğüne götürülmek istendiği zaman içinde mazot bulunmadığının tespit edildiğini ve aracın çekici yardımı ile Mağusa Polis Müdürlüğü'ne götürüldüğünü mahkemeye aktaran Yıldırım, zanlının giydiği kıyafetlerin üzerinde mazot lekelerine benzeyen lekelerin ve kokunun olduğunu söyleyerek söz konusu kıyafetlerin de analiz için emare alındığını açıkladı.

Zanlının giydiği ayakkabının tabanı ile olay yerindeki izlerin benzer özerlik gösterdiğinin tespit edildiğini söyleyen Yıldırım, soruşturmanın yeni başladığına işaret ederek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.