GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Uyuşturucu zanlıları tutuksuz yargılanacak

Uyuşturucu zanlıları tutuksuz yargılanacak

Trafik kontrolünde tasarruflarında 1 gr sentetik cannabinoid ile yakalanan zanlı Aytunç Aşaroğlu ile Zeki Biliz hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.

Yayın Tarihi: 15/12/18 09:38
okuma süresi: 2 dak.
Uyuşturucu zanlıları tutuksuz yargılanacak
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da 7 Aralık 2018 tarihinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği huzur operasyonu sırasında trafik kontrolünde tasarruflarında 1 gr ağırlığındaki sentetik cannabionoid türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı Aytunç Aşaroğlu ile Zeki Biliz hakkındaki soruşturma tamamlandı. "Kanunsuz uyuşturucu madde alma" ve "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlamaları ile tutuklu bulunan zanlılar dün yeniden teminat talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Zanlı Aşaroğlu ile Biliz tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru, 7 Aralık 2018 tarihinde Mağusa'da gerçekleştirilen huzur operasyonu yapıldığını anımsatarak yapılan trafik kontrolleri sırasında kontrol amaçlı durdurulan ND 163 plakalı araç içerisinde bulunan ve şüpheli hareketler sergileyen zanlı Aytunç Aşaroğlu ile Zeki Biliz'in üzerinde arama yapıldığını kaydetti.

Zanlı Aşaroğlu'nun giydiği ceketinin cebinde 1 gr sentetik cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edildiğini belirten polis memuru zanlı Aşaroğlu ile Biliz'in tutuklandığını söyledi.

Zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ifade eden polis, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

SERBEST BIRAKILDILAR

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Aytunç Aşaroğlu ile Zeki Biliz'in yurt dışına çıkışını yasaklayarak, kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi.

Zanlıların 2'şer bin TL nakdi teminat ödemelerine karar veren mahkeme, KKTC vatandaşı 1'er kefilin 100'er bin TL şahsi kefalet senedi imza etmelerine ve zanlıların haftada 2 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmalarına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.