GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Trafik levhasına uyulmayınca kaza geliyorum dedi

Trafik levhasına uyulmayınca kaza geliyorum dedi

Mağusa'da Ziya Gökalp Caddesi'nden sağa dönüş yasak tabelasına uymayarak aracı ile dikkatsizce 15 Ağustos Bulvarı'na çıkış yapan Emine Taş kazaya neden oldu.

Yayın Tarihi: 04/01/19 07:50
okuma süresi: 3 dak.
Trafik levhasına uyulmayınca kaza geliyorum dedi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da dün Ziya Gökalp Caddesi üzerinde 3 aracın karıştığı çarpışma korku yaşattı. Sağa dönüş yapılmayan Ziya Gökalp Caddesi'nden 15 Ağustos Bulvarı'na yönetimindeki HY 839 plakalı araç ile dikkatsizce çıkış yapan 39 yaşındaki Emine Taş, Güder Kasap kavşağı olarak da bilinen yolda 3 aracın çarpışmasına neden oldu.

Anayolda seyir halinde bulunan Aytaç Yıldız'ın kullanımındaki DU 890 plakalı aracın önünün tıkanması ile meydana gelen kazada, HY 839 plakalı araç ile çarpışan DU 890 çarpışmanın etkisi ile savrularak Tansay Fellahoğlu kullanımındaki FD 048 plakalı araç ile çarpıştı ve DU890 kaldırıma çıkarak araç makinistine ait duvara çarparak durabildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINI DİKKATE ALAN YOK

Mağusa'da Güder Kasap kavşağı olarak da bilinen kavşakta gün geçmiyor ki kaza yaşanmasın. Dört yol kavşağı olan yolda Belça yolu olarak bilinen Ziya Gökalp Caddesi'nden 15 Ağustos Bulvarı'na sağa dönüş yapılması yasak ancak, yol kenarında bulunan sağa dönüş yapılmasının yasak olduğunu gösteren tabelayı kimse dikkate almıyor.

Dönüş yapılmasının yasak olmasına rağmen sağa dönüş yapıldığı zaman trafik kazalarının arttığı gözlemlenirken, dün yaşanan kazanın da yine trafik levha ve işaretçilerine uyulmaması nedeni ile meydana geldiği görüldü.

ŞANS ESERİ YARALANAN OLMADI

Polis Basın Subaylığı'ndan alınan bilgiye göre kaza, saat 11.15 sıralarında meydana geldi. Polis kazanın Emine Taş'ın, yönetimindeki HY 839 plakalı araç ile Ziya Gökalp Caddesi üzerinde gelip kavşakta durmadan 15 Ağustos Bulvarı'na dikkatsizce giriş yapması sonucu, o esnada bulvar üzerinde anıt çemberine doğru seyreden Aytaç Yıldız yönetimindeki DU 890 plakalı aracın önünü tıkaması sunucu meydana geldiğini açıkladı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde ileriye doğru savrulan DU 890 plakalı aracın, karşı istikametten gelen Tansay Fellahoğlu yönetimindeki FD 048 plakalı araç ile çarpıştığı, kaza sonucu yaralananın olmadığı öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.