GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Ferit Açıkyıldız anıldı

Ferit Açıkyıldız anıldı 

Ötüken Spor Kulübü tarafından düzenlenen İskele Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleştirilen merhum Ferit Açıkyıldız halı saha anı futbol turnuvası tamamlandı.

Yayın Tarihi: 28/06/19 17:54
okuma süresi: 2 dak.
Ferit Açıkyıldız anıldı 
A- A A+
Ötüken Spor Kulübünde uzun yıllar futbolcu yönetici olarak çok önemli hizmetleri olan merhum Ferit Açıkyıldız anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuva iki kategoride gerçekleştirildi.

İskele Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleştirilen 4.Ferit Açıkyıldız halı saha anı futbol turnuvası masterlerde 4, serbest de ise 11 takım olmak üzere 15 takım katıldı.

Kuzucuk halı sahasında futbol federasyonuna bağlı hakemlerin yönettiği 4.Ferit Açıkyıldız halı saha anı futbol turnuvası masterlerde Yeni Boğaziçi, serbet kategoride ise Double Twins takımları şampiyon oldu.

Ödüller

Ferit Açıkyıldız halı saha anı futbol turnuvasında her iki kategoride dereceye giren takımlara kupalar İskele Belediye başkan Hasan Sadıkel, merhum Ferit Açıkyıldız'ın eşi Sıdıka Açıkyıldız, kız Zehra Açıkyıldız Galata, damadı Halil Galata, bacanağı Gülay Koçero, Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre tarafından verildi. Ayrıca turnuvaya yapmış olduğu katıklarından dolayı İskele belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu'na, Karşılaşmları yöneten hakemlere de teşekkür plaketleri verildi.

4.Ferit Açıkyıldız Anı Turnuvası Masterler Kategorisinde

1.Yeniboğaziçi

2.Cemal Su

3.Ötüken

4.Ferit Açıkyıldız Anı Turnuvası Serbest Kategorisinde

1.Double Twins

2.Tuborg

3.Geçitkale

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.