EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'de lisansüstü eğitim semineri

DAÜ'de lisansüstü eğitim semineri

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) tarafından düzenlenen ve DAÜ'lü öğrencilerin kariyer planlamalarına katkıda bulunmayı amaçlayan "Kariyer Gelişim Programı", faydalı seminerlerle devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/05/18 07:40
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'de lisansüstü eğitim semineri
A- A A+
DAÜ'de lisansüstü eğitim düşünenler için, DAÜ – MİKA ile DAÜ Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü ortaklığında, "Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Lisansüstü Eğitim" başlıklı bir seminer düzenleniyor. 25 Mayıs 2018 Cuma günü, saat 13:30'da, DAÜ Özay Oral Kütüphanesi Oditoryum Salonu'nda gerçekleşecek olan seminere tüm lisans ve yüksek lisans mezunları davet ediliyor.

Seminerde, lisansüstü programlara başvuru koşulları, burs olanakları, lisansüstü programların yapısı, mezuniyet şartları, süresi, İngilizce dil destek programı ve daha fazlası hakkında Türkçe ve İngilizce olarak bilgilendirme yapılacak. Detaylı bilgi için http://grad.emu.edu.tr isimli web sitesi ziyaret edilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.