EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"LAÜ Bir Tutam Kültür" programı yayına başladı

“LAÜ Bir Tutam Kültür” programı yayına başladı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) bünyesinde yer alan uygulama televizyonu LAÜ TV, son teknolojiyle donatılan stüdyoları ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerine uygulama yapma imkanı sunmanın yanında, Kuzey Kıbrıs ulusal televizyon kanallarında yayınlanmak üzere programlar üretiyor.

Yayın Tarihi: 18/07/18 16:49
okuma süresi: 2 dak.
“LAÜ Bir Tutam Kültür” programı yayına başladı
A- A A+
Sektöre yönelik yapılan aktif uygulamalar kapsamındaLAÜ TV'nin yapımını gerçekleştirdiği, 'Bir Tutam Kültür' programı BRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladı.

PROGRAM, FARKLI KÜLTÜRLERİN YEMEKLERİNİ VE KÜLTÜRLERİNİ TANIMA FIRSATI SUNUYOR

LAÜ TV'nin yapım ve yönetiminde gerçekleştirilen 'LAÜ Bir Tutam Kültür' programı her haftaLefke bölgesinden bir ailenin evinde, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen LAÜöğrencilerinin katılımı ile gerçekleşiyor. Program çerçevesinde Kıbrıs kültürü ve mutfağı ile öğrencilerin kendi ülkelerine ait hazırladığı yemekler ve tatlılar programda tanıtılırken, ayrıca kültürel sohbetler ve müzikler programa renk katıyor.

LAÜ'NÜN KÜLTÜR PROGRAMINDA ÖĞRENCİLER ETKİN GÖREV ÜSTLENİYOR

Bir Tutam Kültür programı, çeşitli ülke kültürlerinin yiyecek ve içecek çeşitliliğini tanıtma fırsatı sunmasının yanında, Lefke Avrupa Üniversitesi'nin çok kültürlüyapısını da gözler önüne seriyor.Kazakistan, Türmenistan, Özbekistan, Zimbabwe, Ruanda, Nijerya gibi ülke öğrencilerinin konuk olarak yer aldığı programın yapımı, LAÜ TV ekibi ve Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencilerinin aktif katılımıyla gerçekleştiriliyor. Sektöre yönelik yapılan aktif uygulamalardaetkin görev üstlenen öğrenciler bu tür projelerde deneyim kazanma imkanı buluyorlar.

Kültür programına ilgi duyan izleyiciler 'Bir Tutam Kültür' programını BRT 1 ekranlarında yaz dönemi boyunca; Çarşamba günleri saat 16:00, Cuma günleri saat 20:00 ve Cumartesi günleri saat 10:00'da izleyebilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.