Kurumsal Haberler
okuma süresi: 2 dak.

RDÜ'den Kıbrıs Postası'na yıldönümü mesajı

RDܒden Kıbrıs Postası’na yıldönümü mesajı

Rauf Denktaş Üniversitesi, Kıbrıs Postası'nı yıldönümünde yalnız bırakmadı...

Yayın Tarihi: 20/11/18 11:15
okuma süresi: 2 dak.
RDܒden Kıbrıs Postası’na yıldönümü mesajı
A- A A+
Yıldönümünde Kıbrıs Postası'na gelen tebrik mesajlarına bir yenisi daha eklendi. Rauf Denktaş Üniversitesi'nden, Genel Yayın Yönetmenimiz Rasıh Reşat aracılığıyla tebrik mesajı geldi.

Rauf Denktaş Üniversitesi'nin mesajı şu şekilde:

Öncelikle Kıbrıs Postası'nın kuruluşunun 17'nci yaşını en iyi dileklerimle kutluyorum. Ülke demokrasisine yaptığınız katkıdan dolayı, size ve tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ederim.

Habere en hızlı ve en etkili bir şekilde ulaşımı sağlayan Kıbrıs Postası, biz Kıbrıslı Türklerin sesi olmuş, sesimizin en geniş kitlelere en etkin bir şekilde duyurulmasını sağlayarak görünürlüğümüzü sağlamıştır.

Bu bağlamda, Rauf Denktaş Üniversitesi olarak modern yayıncılığın öncüsü olan Kıbrıs Postası'nın 17'nci ve geçtiğimiz günlerde kuruluş yıldönümü olan Kuzey Kıbrıs Postası'nın 5. kuruluş yıldönümlerini tekrardan kutlarken, medya kuruluşlarımızın bugünlere ulaşmasında tüm emeği geçenherkeseteşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.