EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Yunanca dersi için kayıtlar başladı

Yunanca dersi için kayıtlar başladı

Sol Hareket bünyesinde kurulan Sol Akademi, Yunanca dersi için kayıtlara başladı.

Yayın Tarihi: 25/11/18 10:59
okuma süresi: 1 dak.
Yunanca dersi için kayıtlar başladı
A- A A+
Sol Hareket'ten verilen bilgiye göre, çeşitli alanlarda eğitim programları ve semineler dizisi yürüten Sol Akademi, Yunanca dili öğrenmek isteyenler için Yunanca derslerine başlıyor.

Alanında uzman olan Maria Siakalli tarafından verilecek Yunanca dersleri, hafta da bir her Cumartesi saat 11:30-13:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

8 Aralık Cumartesi saat 11:30'da başlayacak Yunanca derslerine kayıt yaptırmak ve daha detaylı bilgi edinmek isteyenler 0548 863 17 10 nolu telefondan veya hareketsol@gmail.com e-mail adresinden iletişime geçebilirler.

"Parasız, Bilimsel ve Demokratik Eğitim" şiarı ile kuruluşunu gerçekleştiren Sol Akademi, gerici, milliyetçi ve resmi eğitim anlayışına karşı çağdaş, bilimsel ve sosyalist bir eğitim müfredatı ile çalışmalarını yürütüyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.