EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KİÜ, Dünya Kadınlar Günü Etkinliği düzenliyor

KİÜ, Dünya Kadınlar Günü Etkinliği düzenliyor

Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ), 5 Aralık Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, 'Aydınlık Ufuklar Paneli' düzenliyor.

Yayın Tarihi: 17/12/18 17:19
okuma süresi: 2 dak.
KİÜ, Dünya Kadınlar Günü Etkinliği düzenliyor
A- A A+
Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ), 5 Aralık Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, 21 Aralık Cumartesi günü saat 14.00-17.00 saatleri rasında Merit Royal Premium Hotel Kongre Salonunda, Kadın ve Çocuk Hakları ile ilgili konuların görüşüleceği 'AYDINLIK UFUKLAR PANELİ' düzenliyor.

KİÜ'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Cumhurbaşkanımızın Eşi Sn. Meral Akıncı Hanım effendi teşrifleri ve açılış konuşması ile gerçekleşecek Aydınlık Ufuklar Paneli, Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KİÜ-KAM) ve KKTC'de bir ilk olarak kurulmuş Çocuk Araştırmaları ve Eğitimi Merkezi (ÇAEM) tarafından düzenlenmiştir.

KİÜ-KAM Müdürü ve Akademisyeni Yrd. Doç. Dr. Asuman Bolkan moderatörlüğünde gerçekleşecek Aydınlık Ufuklar Panelinde yer alacak panelistler Doç. Dr. Müge Beidoğlu (Atatürk Eğitim Fakültesi Akademisyeni), Dr. Sıla Usar (KKTC Meclisi Milletvekili), Boysan Boyra (Avukat, DAU Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı) olacaktır.

Panelde Psikolojik Boyutuyla Kadın; İş Yaşamında, Sivil Toplum Örgütlerinde ve Mecliste Kadın; Dünyada - Türkiye'de ve K.K.T.C.'de Hukukta ve Yasal Uygulamalarda Kadın ve Çocuk görüşülecek ana konular olacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.