ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Jetfilmizle.biz Sitesi Tanıtımı

Jetfilmizle.biz Sitesi Tanıtımı

Film izlemek günümüzde bir yaşam şekli olmuştur. Her filmde kendimizi bulduğumuz karakterler, olay örgüleri olduğundan bir filme başlayan devamını kesinlikle getirmektedir.

Yayın Tarihi: 21/03/18 06:23
okuma süresi: 4 dak.
Jetfilmizle.biz Sitesi Tanıtımı
A- A A+
Film izlemek günümüzde bir yaşam şekli olmuştur. Her filmde kendimizi bulduğumuz karakterler, olay örgüleri olduğundan bir filme başlayan devamını kesinlikle getirmektedir. Jetfilm.biz sitesi ardı arkası kesilmeyen film tutkunuz için isteklerinizi karşılayabilen en iyi sitedir. Sürekli kendini yenileyen, aktif ve yeni çıkan filmleri takip eden bir site olması nedeniyle aradığınız her şeyi jetfilmizle.biz sitesinde bulmanız mümkündür. Geniş kategorilere sahip bu site birçok insana hitap etmektedir. Komedi severlerden, bilimkurguculara, animasyon severlerden, çizgi filmcilere kadar uzanan film kategorileriyle Türkiye'nin en iyi film sitelerinden biri olmuştur.

Jetfilmizle.biz sitesinde filmler kategoriler ve türler olarak ayrılmıştır.

Kategoriler; Belgesel, Bollywood, Western, Zombi, Türk, Yerli, Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj, Çizgi Film ve Fragmanlar olmak üzere toplam 11 seçenekten oluşmaktadır.

Türler kısmında ise; Aile, Aksiyon, Animasyon, Bilimkurgu, Fantastik, Dram, Gerilim, Gizem, Komedi, Korku, Macera, Polisiye, Müzikal, Romantik, Savaş, Spor, Tarihi ve Suç olmak üzere toplam 18 seçenek vardır.

jetfilmizle.biz sitesi sizden herhangi bir ücret talep etmez. Tamamen izleyicilerin konforunu ve rahatlığını düşünen jetfilmizle.biz sitesi film seçmekte zorlanan insanlarında yardımına koşmaktadır. Jetfilmizle.biz sitesinde filmler yıllara göre ayrılmaktadır. Çok eski filmleri izlemek istemeyenler ya da geçtiğimiz yıllarda kaçırdığım film var mı diye bakmak isteyenler için filmleri yıllarına göre sıralandırmaktadır. Altyapısını sağlam oluşturması nedeniyle izleyenlere part konusunda sıkıntı yaşatmaz, tek Full Hd Film izlepart şeklinde hizmet verir. Çözünürlük kalitesi olarak göz doldurmaktadır.

Sosyal medyanın gelişmesiyle popüler kültür önemini arttırmaktadır. Jetfilmizle.biz sitesi popüler ve gündem konusu olan filmleri takip etmek için harika bir site. Gündemde ve sürekli konuşulan bir filmden geri kalmak istemiyorsanız doğru adrestesiniz. Ayrıca jetfilmizle.biz editörlerinin seçimleri de site içerisinde yer almaktadır. Kararsızlık yaşayanlar için seçenekleri azaltan bir özelliktir. Jetfilmizle.biz'in izleyicilerine sunduğu diğer bir incelik ise "enler" seçeneğinin olmasıdır. Enler seçeneğiyle en tutulan ve kendi kategorisinde en iyi olan filmleri seçip izleyicilerle buluşturmaktadır. Jetfilmizle.biz sitesi geniş ürün yelpazesi olan bir site olması nedeniyle sağ üst köşede bir arama butonu oluşturmuştur. Bu buton izleyicilerin istedikleri filmleri direk ismiyle ve imdb puanıyla sorgulatıp aratmak için tasarlanmıştır. İzleyicilerin film ile hemen buluşmaları için düzenlenmiştir.

Jetfilmizle.biz sitesi ziyaretçilerine önem vermekte ve onların yorum ve şikayetlerini kabul etmektedir. Bu nedenle ister üye olun ister üye olmayın izlediğiniz film hakkında yorumunuzu ve şikâyetlerinizi dile getirebilirsiniz. Site editörleri ziyaretçilerine daha iyi bir kalitede hizmet verebilmek adına bütün yorum ve şikâyetleri inceleyip gereğini yapmaktadırlar. Arzu ettiğiniz filmleri jet hızında izlemek ve sorun yaşamak istemiyorsanız jetfilmizle.biz sitesi doğru adrestir. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.