ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Sigara Bağımlılığınızdan Kurtulun

Sigara Bağımlılığınızdan Kurtulun

Merhaba, bugün sizlere buharkeyf.com'u tanıtacağız, buharkeyf piyasaya oldukça iddialı bir giriş yapan ucuz ve hızlı kargosuyla oldukça ün yapmış bir likit satış sitesidir.

Yayın Tarihi: 18/06/18 01:25
okuma süresi: 5 dak.
Sigara Bağımlılığınızdan Kurtulun
A- A A+
Merhaba, bugün sizlere buharkeyf.com'u tanıtacağız, buharkeyf piyasaya oldukça iddialı bir giriş yapan ucuz ve hızlı kargosuyla oldukça ün yapmış bir likit satış sitesidir.

Birçok likit satış sitesinden farkı, 60ml likitlerin 40tl gibi uygun fiyata satılarak ve geri iade kabul edilen tek site olmasıdır.Likit piyasasında satış yapan bir çok firma likitleri geri almazken buharkeyf garantili satış yapmaktadır.Nikotin değeri ve boğaz yakma gibi durumlarda geri iade ederek ürünün daha az nikotinlisi tekrardan isteyebilirsiniz.Tabi ki bunun da bir şartı var, 2ml'den fazla içilmiş likitler kabul edilmemektedir.Alınan 60ml üründe 2ml'den fazla içim sağlandıysa geri iade almamaktayız.

Uygun fiyat ve muhteşem aromalarıyla bir çok müşterisinin gönlünü fetih eden buharkeyf, yeni ürünlerini geçen hafta satışa sundu.BY STEAM markası ile bir çok yeni ve eşsiz tad ile bayramdan sonra ilk satışlarını yapmaya başlayacak.

Bysteam markasında en çok beğenilen ürünlerden olan, tobaccomenthol ürünü marlboro ve kent switch gibi tad vermekte olduğu için sigarayı bırakan müşterilerimizin en favori likitlerindendir.Hemtad olarak benzemesi hemde sigara tütünün tadını bulundurmaksından dolayı sevilen bir üründür.

Likit satışı yapan bir çok firmadan daha çok olanak ve çeşit bulunduran buharkeyf, hem uygun fiyatıyla hemde kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçenekleriyle müşterini hergündahada memnun etmektedir.

elektronik sigara likit alıcılarının en büyük problemlerinden birisi olan likit seçimi hakkında ise ekibimiz her satın alacak müşteriye özel ilgisiyle doğru likit seçimi yaptırmaktadır.Herhangi bir sorun yaşamaksızın gönderilen her üründe nokta atışı damak tadı bulunmasından dolayı likitlerimizi kullanan müşterilerimizden hiç şikayet almamaktayız.

Elektronik sigara alımlarında en çok karşılaşan problemlerden olan dolandırılma ihtimalinide ortadan kaldırmış olan buharkeyf, ilk defa satın alacak müşterilerine referans portföyü sunmakta.Resmiinstagram sayfasında ve facebooksayfasındada bol bol referans paylaşan buharkeyf kadrosu garantili ve hızlı kargo hizmetleriyle oldukça tercih edilen bir markadır.

Premium likit ve ithal likit konusundada her geçen gün yeni ürünleri bünyesine katan ve katmaya çalışan buharkeyf, One hit wonder likit gibi dünyaca ünlü Amerikan ve Avrupa likitlerinide satışa sunmaktadır.

Ayrıca, yeni kategorilerinde fırsat ürünlerini takip ederek oldukça uygun fiyata nbase ve yedek parça, atomizer gibi ürünleri uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Örnek vermemiz gerekirse müşterilerimiz likit alırken yanında coilihtiyaçlarınıda gidermek istediklerinden dolayı yeni bir kategori olan coil kategorisi geçen günlerde devreye girdi.Bu kategoride vaporesso GT2,GT4,GT6,GT8 gibi en çok kullanılan revengercoilleride piyasadan daha ucuz fiyatlara satılmakta.

Dünyanın en ünlü elektronik sigara markasından olan smokcoilleridestoklarımızda.Dilediğiniz miktarda ve adette aynı gün kargo imkanı ile veya havale ile sitemizden satın alabileceksiniz.

Bir diğer konu ise ürünlerin kaç günde gelicek olduğudur, bir çok satın alan müşterimiz ürünlerin kaç günde kargo teslimatı yapılacağını sormakta.Bizlerde elimizden geldiğince likitleri hızlı kargoluyoruz fakat, örnek vermemiz gerekirse İstanbul ve çevresi ertesi gün ve büyük şehirlerede ertesi gün ulaşan kargolar bazen şubelerin hatalarından dolayı 1 gün 2 gün gecikme yaşamakta.Bu durumdan mağdur olan müşterilerimiz ise sanki biz kargo firmasıymışız gibi bizlere yüklenmekte.Aras kargo ile çalışan firmamız bu tür sorunları ve bölgelerde en iyi olan kargolarla yollamak adına MNG ,Yurtiçi gibi en büyük firmalarlada kargo anlaşması yapmak üzeredir.

Bundan sonra müşterilerimiz hangi kargo ile gelmesini istiyor ise siteden seçebilecek ve o kargo ile ürünler gönderilecektir.

Merak ettiğiniz soruları canlı destekten veya 0850 302 2025 hatlı numaramızdan bizlere sorabilirsiniz.

Saygılarımızla ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.