ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Tubidy Mp3 Dönüştürücü

Tubidy Mp3 Dönüştürücü

Günümüzde en fazla tercih edilen uygulamalar arasında yer alan <strong><a href="https://www.tubidy.ist/" target="_blank">Tubidy</a> </strong>işlevsel olma özelliği ile birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Yayın Tarihi: 27/06/18 04:41
okuma süresi: 3 dak.
Tubidy Mp3 Dönüştürücü
A- A A+
Günümüzde en fazla tercih edilen uygulamalar arasında yer alan Tubidy işlevsel olma özelliği ile birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Kullanıcıların istedikleri müzikleri rahatlıkla indirilmesi noktasında destek sunan program sistem alt yapısı sayesinde en popüler şarkıların hemen yüklenmesine yardımcı olmaktadır. Tüm sanatçıların eski ve yeni albümlerinin bulunduğu platformda istenilen her tarzda müziğin dinlenilmesi mümkün olmaktadır. Son dönemde ortamda yabancı şarkılar, ilahi ve yavaş müzik türleri daha fazla indirilmektedir. Bu uygulama ile müzik indirmek isteyen kişilerin öncelikli olarak sisteme kayıt olması gerekmektedir. Birçok kişi müzik dinlemek ya da indirmek için online siteleri ziyaret etmektedir. Bilgisayar, telefon gibi cihazlarla bu tür işlemlerin rahatlıkla yapılması mümkün olmaktadır.

Ücretsiz müzik dinlemek ve mp3indirebilmek için geliştirilmiş bir platform olan tubidy dünya genelinde internet fenomenleri arasındaki yerini çoktan almıştır. Ülkede hızla yükselen arama hacmine sahip site kısa zamanda herkesin kullanımına hitap eden ve yaygınlaşan bir platform olma yolunda ilerlemektedir. Tubidy sitesinde arama yaparak istenilen müziği mp3 olarak dinlemek mümkündür. Beğenilen türlerin istenilen formatta dinlenilmesi için ilk olarak yapılması gereken ilk şey üye olmaktır. Sonrasında ise kullanıcı adı ve şifresi yardımı ile siteye giriş yapılması gerekmektedir. Bir sonraki adımda ara kısmına istenilen şarkı yazılarak çıkan sonuç sonrasında üzerinin tıklanması sonucunda beğenilen parça istenilen formatta indirilebilmektedir. Tüm formattaki müziklerin mp3 dönüştürücü yardımı ile mp3 türüne dönüştürülmesi mümkün olmaktadır.

Tubidy müzik indirme programını Android cihaza sahip olan kişiler Google Play Store üzerinden ücretsiz indirebilmektedir. Yanı sıra İOS kullanıcıları da AppStore'danTubidy müzik indirme programını cihazlarına yükleyerek kullanabilmektedir. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile keyifli zamanlar geçirilmesi için istenildiği zaman platformda beğenilen şarkıların kaydedilmesi ve uygulama üzerinden dinlenilmesi mümkün olmaktadır. Herkese hitap eden müzikleri ile istenildiği zaman her türlü cihazdan giriş yapılarak mp3 formatında müziklerin dinlenmesi ve indirilmesi için Tubidy müzik kanalı tercih edilmektedir. Kullanıcıların diledikleri müziği indirerek keyifle dinleyebilmesi için https://www.tubidy.ist/adresini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır. Müzik dolu bir hayat için burayı ziyaret ediniz. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.