ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Samsung Dünya Genelinde Hızla Büyüyor

Samsung Dünya Genelinde Hızla Büyüyor

Samsung firması günümüz itibariyle cep telefonundan tablete, bilgisayardan beyaz eşyaya varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede ürün üretme kapasitesine sahiptir.

Yayın Tarihi: 04/07/18 01:51
okuma süresi: 3 dak.
Samsung Dünya Genelinde Hızla Büyüyor
A- A A+
Samsung firması günümüz itibariyle cep telefonundan tablete, bilgisayardan beyaz eşyaya varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede ürün üretme kapasitesine sahiptir.

Samsung firması uluslararası alanda en çok bilinen ve tercih edilen bir marka değeri olarak tanımlanmaktadır. Dünyanın hemen her ülkesinde Samsung markasına ait olan bir cihaz kullanan bireylerin bulunması beraberinde müşteri hizmetleri birimine duyulan ihtiyacın da artmasına neden olmaktadır.

Bu doğrultuda firmanın etkili bir müşteri hizmetleri biriminin bulunduğu da bilinmektedir. Samsung müşteri hizmetleri esasında ürün satışından başlayarak ürünün kullanılması ya da garanti kapsamındaki ürünlerin tamiri gibi hususların tamamını kapsayan bir nitelikte olmaktadır. Dolayısıyla müşteri hizmetlerinin nitelikli bir şekilde hizmet sunuyor olması; firmanın müşteri memnuniyetini sağlaması bakımından da önemli olmaktadır. Bu durumun bilincinde olan Samsung, müşteri hizmetleri birimi sürekli olarak güncelleyerek hizmet sunduğu alanın genişlemesine destek olmaktadır.

Samsung Ürün ve Hizmetleri

Samsung firması günümüz itibariyle cep telefonundan tablete, bilgisayardan beyaz eşyaya varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede ürün üretme kapasitesine sahiptir. Dolayısıyla ürün sayısının ve çeşidinin çok olmasının doğal sonucu olarak firmanın ürünlerinin kullanıcı sayısı da sürekli artmaktadır. Samsung müşteri hizmetleri de kendisini sürekli güncelleyerek artan müşteri sayısına oranla hizmet ağını genişletmektedir. Böylece müşterilerin Samsung firmasıyla alakalı olarak talep etmiş oldukları hemen her türlü destek sağlanmış olmaktadır.

Ülkemizde de etkili bir şekilde müşteri potansiyeline sahip olan Samsung, oldukça nitelikli bir şekilde hizmet sunabilme kapasitesine sahip olan bir müşteri hizmetleri birimi oluşturmuş durumdadır.

Hemen herkesin bildiği üzere Samsung firması uluslararası bir teknoloji devi markasıdır. Bu durum ülkemizde de geçerli olan bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu noktada ülkemizde Samsung müşteri hizmetleri birimiyle iletişime geçmek için; 444 77 11 telefon numarasını aramak yeterli olmaktadır. Bu telefon numarasını haftanın her günü saat 08 ile 22.00 saatleri arasında arayabilmek mümkündür. Bu iletişim numarasından cep telefonu ve beyaz eşya ürünleri de dahil olmak üzere çok daha fazla ürün hakkında bilgi almak ya da bu ürünlerle alakalı olarak sorunlarınızı çözebilirsiniz. Ayrıca bu telefon numarası aracılığıyla Samsung markasıyla alakalı olarak istek ve şikayetlerde bulunmak mümkündür. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.