ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Alt Bölge Estetiği İle Sorunlardan Kurtulmak Mümkün

Alt Bölge Estetiği İle Sorunlardan Kurtulmak Mümkün

Kadınlar, hayatın farklı zamanlarında çeşitli hastalık biçimleri ile karşı karşıya kalabilmektedirler.

Yayın Tarihi: 06/07/18 01:47
okuma süresi: 4 dak.
Alt Bölge Estetiği İle Sorunlardan Kurtulmak Mümkün
A- A A+

Kadınlar, hayatın farklı zamanlarında çeşitli hastalık biçimleri ile karşı karşıya kalabilmektedirler. Ancak bazen kadın hastalıklarıolarak karşılaştığımız durumlar herkese söylenebilecek tarzda olmayabilir. Utangaçlık ve alay edilme söz konusu olduğu için sorunları gizlemek durumunda kalabiliriz.

Kadınların en sık yaşadığı kadın hastalıklarının başında ise genital bölge genişlemesi gelmektedir.Genital bölgede ortaya çıkan siğiller, vajina sarkması, vajinal akıntı, vajina kararması ve vajina dudak sarkması gibi bu ve buna benzer başlıca sorunlar oluşmaktadır. Bu gibi sorunları yaşayan kadınlar için günümüzde çok gelişmiş tedavi yöntemleri bulunmaktadır.

Ameliyatla yapılan Genital Estetik Tedavileri

Genital bölgenin yani vajinanın genişleme sorununun temelnedeni isenormal doğumdur. Normal doğum nedeniyle katbekat genişleyen ve esneyen vajina isteristemez bir deformasyona uğramaktadır. Doğum sırasında esneyen vajina kasları, normal yapıya zarar vermektedir. Buna bağlı olarak kalıcı bir görüntüdeğişikliği ortaya çıkmaktadır. Budeğişim kalıcı olmaktadır. Bu soruna çözüm olarak ise genital estetikameliyat uygulanmaktadır. Bu özel tedavi sayesindevajina eski özel formuna kolayca kavuşturulmaktadır.

Genital bölgede ortaya çıkan siğiller, üreyen ve oldukça rahatsız edici bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu bölgede ortaya çıkan siğiller, hem görüntü olarak hemde yaşantı olarak kişiyi olabildiğince rahatsız ederken partnerini de rahatsız edebilme özelliğine sahiptir.

HPV (Human Papilloma Virüsü) olarak adlandırılan siğil, bulaşıcı olduğu için cinsel temas halinde karşı cinsede geçebilmektedir. Aynı zamanda kişisel bakım ürünlerinden olan havlu, bornoz, banyo kesesi ve terlik gibi nesneler vasıtasıyla diğer kişilerde bulaşma riski taşımaktadır.

Genital estetik ameliyatı adı altında bu siğillere müdahale edilebilmektedir. Sorunlu yapı tam olarak temizlenmekte ve sorunun bulunduğu kök özel tedavi ile yakılarak genital siğiller kolayca tedavi edilebilmektedir.

Farklı nedenlere bağlı olarak vajina değişime uğramaktadır. Özellikle sarkma, genişleme en çok rastlanan sorunlarken bunların nedenleri ise kronikleşen hastalıklar, normal doğum, yaşlanma ve vb durumlar olmaktadır.

Ankara labioplasti tedavisi sayesinde bu sorunlardan kolayca kurtulma mümkün olabilmektedir.

İdrar kaçırmaproblemi ile karşı karşıya kalan bayanların oranıda oldukça yüksektir. Bunun sebebi ise uzun süren kabızlık sorunu, bazen genetiğe bağlı, menopoz, veya obeziteye bağlı olarak ortaya çıkabilmektedir.

Bu sorundan da genital estetik adı altında yapılan ameliyat sayesinde 5 ila 10 dakikalık tıbbi işlemler ile kurtulmak mümkün olmaktadır.

Lazerle Yapılan Genital Estetik Tedavileri

Vajinada yaşanan kararma sonucu 10 kadından 8 unda yaşanmaktadır. Bunun en belirgin nedeni ise bilinçsiz olarak yapılan jiletleme ve ağda olmaktadır. Ten rengini tamamlayan melanosithücresi bilinçsiz yapılan uygulamalar sonucunda tahriş olmaktadır. Buda zamanla o bölgede kararma şeklinde ortaya çıkmaktadır. Bu sorundan alt bölge estetiğiolarak yapılan lazer ile vajina beyazlatmauygulaması ile sonsuza dek çözüm bulunmaktadır. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.