ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

İstanbul Pastacılık Sertifikası 2018

İstanbul Pastacılık Sertifikası 2018

Pasta, her yaştan herkesin oldukça sevdiği bir yiyecektir. Bir tatlı olarak tüketilmekte olan pasta, ayrıca hemen hemen her kutlamanın da baş rolünde yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 16/07/18 01:55
okuma süresi: 3 dak.
İstanbul Pastacılık Sertifikası 2018
A- A A+
Pasta, her yaştan herkesin oldukça sevdiği bir yiyecektir. Bir tatlı olarak tüketilmekte olan pasta, ayrıca hemen hemen her kutlamanın da baş rolünde yer almaktadır. Pastacılık da, estetik görüntü son derece önemlidir ve yetenek kadar bilgi de oldukça önemlidir. Farklı teknikler kullanarak birbirinde alımlı pastalar yapmak hemen hemen her pasta ustasının hedefidir. Pastacılık, pastane mutfağında bulunan ekipman ile araç gereçleri kullanarak sanitasyon ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde pastane ürünleri yaparak servise hazır hale getirebilme kabiliyetine sahip nitelikli kişiler için kullanılmaktadır. Profesyonel pastacılık sektöründe çalışmak isteyenlerin, pastacılık sertifikası İstanbul eğitim programlarından birine katılarak pastacılık sertifikası 2018 sahibi olması gerekmektedir. Profesyonel pastacılık sektöründe çalışmakta olan kişilerin, almış olduğu eğitimlerden biri de artisan pastacılık üretim ve sunum teknikleri alanında eğitim aldıkları bir programdır.

Artisan Pastacılık Üretim Ve Sunum Teknikleri Eğitim Programının Konu Başlıkları,

Profesyonel pastacılık sektöründe çalışmakta olan kişilerin aldıkları eğitimlerden biri de, artisan pastacılık üretim ve sunum teknikleri alanında ki eğitim programıdır ve bu eğitim programının konu başlıkları ise, pastacılık üretim ve sunum tanıtımı, temel buttercream çeşitleri ile pasta kaplama, çikolata ile pasta kaplama teknikleri, pastacı kreması ve çeşitleri ve gıda muhafaza ilkeleri şeklindedir. Ayrıca gıda işletmelerin de hijyen ve kalite uygulamaları, pandispanya yapım teknikleri, ganach kreması ve çeşitleri, keskin kenar pasta yapım teknikleri, marpizan hamuru ile pasta kaplama teknikleri, alakart sunum teknikleri, farklı çiçek modelleme teknikleri ve glasur soslar da artisan pastacılık üretim ve sunum teknikleri eğitim programının konu başlıklarındandır.

Profesyonel Pastacılık Eğitimi Butik Pasta,

Profesyonel pastacılık eğitimlerinden biri olan butik pasta eğitim programında, doğal, kişiye özel ve taze üretimler yapılmaktadır. Alışılmış olan pastane konseptinin haricinde kişiye özel hizmet sunan ve daha modern olan eğitimleri butik pastacılık yapımı hakkında bilgi ve becerinin geliştirilmesine yöneliktir. Butik pasta eğitim programında, eğitimi verilen konu başlıkları ise, katkısız pandispanya çeşitleri, krema yapım teknikleri, insan ve hayvan figürü modelleme, katkılı pandispanya çeşitleri, özel pandispanya, şeker hamuru ile pasta kaplama ve maket pasta kaplama şeklindedir. Pastacılık eğitimleri ile ilgili olarak https://chefstable.com.tr/ adresinden bilgi ve destek alabilirsiniz.???

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.