ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

İş Dünyasında İngilizce

İş Dünyasında İngilizce

İletişimin en temel öğesi dildir.

Yayın Tarihi: 16/07/18 01:56
okuma süresi: 3 dak.
İş Dünyasında İngilizce
A- A A+
İletişimin en temel öğesi dildir. Dünya iletişimiyse günümüzde İngilizce diliyle süregelmektedir. Ülkeler ekonomik açıdan büyümek ve gelişmek için hünerlerini ortaya koymakta olsa da bu hüneri tanıtabilmek ancak ve ancak her bir farklı toplumun ortak bir dili kullanmalarıyla mümkün olur. Günümüzde başta büyük ölçekli firmalar olsa da orta ölçekteki hatta küçük ölçekteki firmalar bile ürettiği ürünün ticaretini yapabilmek için global dünyanın dilini kullanmak zorundadır. Her ülke kendi iş gücünü yetiştiriyor olsa da hatta uzmanlaşmış bir beyin ortaya çıkarsa da bunun satışını ancak küresel bakış açısına sahip, dil yetenekleri gelişmiş ve bu yeteneğini iletişim yeteneklerine entegre edebilen, mesleki bilgi ve becerilerini hangi ortamda olursa olsun ortaya koyabilen bireylerle yapabilir. Yani bir kurumun her bir halkasının dil becerisi bakımından gelişmiş olması başarının anahtarının elinde olduğunun göstergesidir. Kurumsal anlamda bugün küçükten büyüğe tüm şirketler çalışanlarının İngilizce yeterliliğine önem vermektedir. Peki, kurumlar çalışanlarının İngilizce becerisini nasıl yükseltebilir? Elbette ki kurumsal İngilizce kursları ile günümüzde bu mümkün...

Global çarkın tek bir merkezinden üretilen ürünün dünya pazarında dolaşması için kurumlar çalışanlarına artık hızla İngilizce eğitimi aldırmaktadır. Bu ihtiyacın giderilmesi ise elbette ki bu işi profesyonelce yapan eğitim kurumları ile sağlanmaktadır. Ülkemiz sınırları içerisinde ya da yurtdışında başka bir ülke de İngilizce eğitimi veren birbirinden farklı kuruluşlar bulunmaktadır. çalışanlara özel ingilizce eğitimi veren bu kurumlar farklı ortamlarda, farklı öğretim yönetim ve teknikleri ile hızlandırılmış bir şekilde dil ihtiyacını karşılamaktadır. İş dünyası için gereken İngilizce eğitimini veren kurslar genellikle grup oluşturarak eğitim vermektedir. Grup sayısı genellikle dört, altı kişilik gruplar şeklindedir. Kurslar iş düzenini aksatmamak adına mesai saatleri dışında düzenlenebilmektedir.

İş dünyasında İngilizcenin önemini artık fark etmemiş olmak imkânsız. Kurumların başarıya ulaşmak adına İngilizce eğitimine önem vermesi sadece ülke içerisindeki başarının sınırlarını ufka yaymayı sağlamaktadır. İngilizce eğitimini almış bir çalışan kadroyla yaşayan kurum sadece kendi ülke pazarında değil, dünya ülkelerinin hemen her birinde kendisini gösterebilmektedir.Çalışanlara özel ingilizce eğitimi almak için http://alphainnovativecoaching.com/adresini ziyaret edebilirsiniz. ???

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.