ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

İnformal Yayınları

İnformal Yayınları

Kara kutu kitapları olarak 2010 yılında yola çıkan İnformal yayınlarının ilk hedefi, sınava hazırlanmakta olan adaylara yararlı olabilmenin yanı sıra, yine sınava hazırlananları en kısa yoldan hedefe ulaştırmaktır.

Yayın Tarihi: 16/07/18 01:01
okuma süresi: 4 dak.
İnformal Yayınları
A- A A+

Kara kutu kitapları olarak 2010 yılında yola çıkan İnformal yayınlarının ilk hedefi, sınava hazırlanmakta olan adaylara yararlı olabilmenin yanı sıra, yine sınava hazırlananları en kısa yoldan hedefe ulaştırmaktır. İnformal yayınları ilk olarak Ales, Dgs ve Kpss hazırlık kitaplarını çıkarmıştır. Ardından 2014 yılında Akademik sınavlarda ki yayınlarıın üniversite giriş sınavları ile alakalı versiyonlarını da çıkartmaları yönünde ki yoğun talebi değerlendirerek 2015 yılında Üniversite giriş sınavlarına hazırlık kitaplarını yayınlamaya başlamıştır. Ardından 2016 yılında ise ÖABT, kara kutu kitapları, Kpss ve özgün sorulardan oluşan dökümanlar yayınlamaya başlayan İnformal yayınları, 2017 yılında ise liseler giriş sınavlarına ilişkin kitaplar çıkarmaya başlamıştır.

İnformal Yayınları Kara Kutu Kitapları,

İnformal yayınları tarafından hazırlanarak yayınlanan kara kutu kitapları, 2018 Ales geometrinin kara kutusu tamamı çözümlü soru bankası, Yks 2018 biyolojinin kara kutusu tamamı çözümlü konu özetli soru bankası, 2018 Yks geometrinin kara kutusu tamamı çözümlü soru bankası, Yks yeni sistem biyolojinin kara kutusu, Ygs Lys coğrafyanın kara kutusu konu özetli soru bankası, Yks yeni sistem kimyanın kara kutusu, Yks yeni sistem fiziği kara kutusu ve Yks yeni sistem fiziğin kara kutusu şeklindedir. Ayrıca Tyt-Yks 2018 matematiğin kara kutusu tamamı çözümlü konu özetli soru bankası, 2018 Yks yeni sistem kimyanın kara kutusu çözümlü soru bankası, Yks yeni sistem çıkmış sorular seti, Ales 2018 Türkçenin kara kutusu set konu özetli soru bankası, 2018 D gs geometrinin kara kutusu tamamı çözümlü soru bankası, 2018 Dgs matematiğin kara kutusu yaş, işçi, havuz, hız, yüzde, faiz, karışım ve 2018 Kpss, Dgs, Ales matematiğin kara kutusu modüler aritmetik işlem yayınları şeklindedir.

İnformal Yayınları Beyaz Kutu Kitapları,

İnformal yayınları tarafından hazırlanarak yayınlanan beyaz kutu yayınları ise, 2018 Oabt ortaöğretim matematik öğretmenliğinin beyaz kutusu, 2018 Oabt fen ve teknoloji öğretmenliğinin beyaz kutusu onlu çözümlü, 2018 Oabt fizik öğretmenliğinin beyaz kutusu onlu çözümlü, 2018 Oabt ilköğretim matematik öğretmenliğinin beyaz kutusu, 2018 Oabt Kimya öğretmenliğinin beyaz kutusu onlu çözümlü ve 2018 Ales'ın beyaz kutusu üçlü çözümlü denem kitabı şeklindedir. Bu kitapların haricinde 2018 O abt sosyal bilgiler öğretmenliğinin beyaz kutusu onlu çözümlü, 2018 Oabt sınıf öğretmenliğinin beyaz kutusu onlu çözümlü deneme, 2018 Oabt okul öncesi öğretmenliğinin beyaz kutusu onlu çözümlü deneme ve kimya öğretmenliğinin beyaz kutusu onlu çözümlü deneme kitapları da bulunmaktadır. Tüm bu yayınlar ve daha fazlası için https://www.kelepirkitap.com/ 'a göz atmayı unutmamalısınız. ???

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.