ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Çeşme Fun Beach

Çeşme Fun Beach

Çeşme'nin parlayan yıldızı Fun Beac Club, 2008 yılından bu yana berrak ve tertemiz Ege denizi ile Dünya güzeli altın renkli kum ile birleştiği yerde Altınkum bölgesinde hizmet vermekte dir.

Yayın Tarihi: 16/07/18 01:03
okuma süresi: 3 dak.
Çeşme Fun Beach
A- A A+
Çeşme'nin parlayan yıldızı Fun Beac Club, 2008 yılından bu yana berrak ve tertemiz Ege denizi ile Dünya güzeli altın renkli kum ile birleştiği yerde Altınkum bölgesinde hizmet vermekte dir. Altınkum bölgesinde yer alan Fun beach Çeşme, 2200 kişi kapasiteli ve 30.000 metre kare alan içersinde su sporları merkezi, konaklama, dört bar ve iki restaurant ile tatilcilere hizmet vermektedir. Ayrıca Fun beach club, yalnızca gündüz güneş ve denizi sunmakla kalmıyor, fun beach club'ın aktiviteleri arasında gün batımı partileri, gece partileri, eventler, düğün organizasyonları, çeşitli yarışmalar, konaklama, spor aktiviteleri ve çeşitli konser organizasyonları bulunmaktadır.

Bol Eğlencesi İle Fun Beach Club,

Yıllardır kalitesini sürdüren ve yenilikçi yapısı ile Fun Beach Club, Çeşme'nin her yıl en çok tercih edilen mekanlarından biridir ve ünlü simalara da sık sık rastlayabilirsiniz. Fun beach club'ın sahip olduğu geniş ve uzun kumsalı sayesinde isterseniz çimenlerde isterseniz de kumsalda rahatlıkla güneşlenebilirsiniz. Ayrıca Fun beach club, sus sporları konusunda da oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir ve su sporları yelpazesinde banan, paddle board, flyfish, wakeboard, katamaran, jet ski, ringo, wakesurf ve kanolar yer almaktadır. Misafirlerinin eğplenmesini garanti altına alan Fun beach club'ın giriş ücreti ise elli Türk Lirasıdır.

Fun Beach Club İle Happy Hour Saatleri,

Fun beach club'ın, karpuz, kavun ve karadut frozenleri mutlaka denenmesi gereken lezzetlerin başında yer almaktadır. Ayrıca dalgası olmayan turkuaz rengi denizi ve altın renginde ki ince kumu ile soğuk sularda serinleme keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Saat 17:00'dan sonra başlayan happy hour saatlerini ise kaçırmamalı ve bunun yanı sıra bol çeşitli su sporları aktiviteleri ve kaliteli Dj'leri ile danşçıları sayesinde eğlenmeye devam edebilirsiniz. Giriş ücreti elli Türk Lirası olan Fun beach club, otopark ücreti almadığı gibi giriş ücretinede şemsiye ve şezlong dahildir. Fun Beach Club ile ilgili bilgi almak için http://blog.ayayorgihotel.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. ???

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.