BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Çalıkuşu: "Mutlu yarınlar için Belde'ne bir iyilik yap"

Çalıkuşu: "Mutlu yarınlar için Belde'ne bir iyilik yap"

DP Ulusal Güçler Büyükkonuk Belediye Başkan Adayı Salih Çalıkuşu'nun seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yayın Tarihi: 15/06/14 14:29
okuma süresi: 2 dak.
Çalıkuşu: "Mutlu yarınlar için Belde'ne bir iyilik yap"
A- A A+

Demokrat Parti Ulusal Güçler Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Salih Çalıkuşu'nun "Mutlu yarınlar için Belde'ne bir iyilik yap!" sloganıyla başlattığı seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çalıkuşu ziyaretleri çerçevesinde dün DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ile birlikte, Büyükkonuk ve Yedikonuk'u ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı ile MYK üyesi Mehmet Erülkü'de hazır bulundu.

Köy kahvehanelerinde vatandaşlara seslenen Çalıkuşu; "Toplum menfaatine ve sorunlarımızın çözümü için benliğimizle, sevgimiz ve tüm enerjimizle çalışacağımıza söz veriyorum. Beldemiz hak ettiği yerlere gelecek. Amacımız halkımızın yaşamını kolaylaştırmak, var olan tüm sorunları çözmek" şeklinde konuştu.

Kurmuş oldukları ekiplerinin azimli, dürüst ve doğruluk anlayışına sahip olduğunun altını çizen Çalıkuşu, vatandaşın sağduyulu hareket ederek bu ekibe güvenmesini ve desteklemesini de isteyerek; "Belediyemizi örnek bir belediye, Büyükkonuk'umuzu emsal gösterilen örnek bir belde yapabilmek için sizden Büyükkonuk'a bir iyilik yapmanızı rica ediyoruz" dedi.

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı ile parti MYK üyesi Mehmet Erülkü'de vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikâyetleri dinlediler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.