BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

"Salı Pazarı" 23 Aralık'tan itibaren her Salı, bölge halkı için Büyükkonuk'ta

"Salı Pazarı" 23 Aralık'tan itibaren her Salı, bölge halkı için Büyükkonuk’ta

Büyükkonuk Belediyesi " halka gülümseyen halkı gülümseten hizmet anlayışı" sloganıyla çıktığı yolda, hizmet zincirine yeni bir halka daha ekliyor.

Yayın Tarihi: 19/12/14 15:21
okuma süresi: 2 dak.
"Salı Pazarı" 23 Aralık'tan itibaren her Salı, bölge halkı için Büyükkonuk’ta
A- A A+

Büyükkonuk Belediyesi, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu'nun öncülüğünde, bölgede bir ilki daha gerçekleştiriyor. 23 Aralık 2014 Salı gününden itibaren her Salı Büyükkonuk köy meydanında, çocuk kıyafetleri, bay-bayan giyim, sebze ve meyve çeşitleri, ev aksesuarları ve daha birçok ürünün satışının gerçekleştirileceği 60 satış standı yer alacak.

Büyükkonuk Belediyesi Sağlık Birimi'ne bağlı bulunan tüm köylerden servis gelmesi münasebetiyle bugünün seçildiğini ifade eden Başkan Sennaroğlu, Salı günleri halkın doktor muayenesi ve sağlık hizmetlerinden yararlanabileceği gün olmasından dolayı, sağlık servisi ile köye ulaşımın sağlanabileceği, dolayısıyla aracı olmayan veya ulaşımda sorun yaşayan tüm vatandaşların kolaylıkla Büyükkonuk köyüne gelip pazar alışverişini yapabilecek bir ortamın hazırlanmasının haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Karpaz bölgesinin, kırsal kesim olması münasebetiyle, büyük yerleşim yerlerine nazaran daha kısıtlı imkanlara sahip olduğunun herkes tarafından kabul edilen bir gerçek olduğu, Büyükkonuk Belediye olarak bölge halkının herhangi bir eksiklik hissetmemesi için adımların atıldığını ve de atılmaya da devam edeceğini belirtti. Tüm Kapraz bölgesine hizmet vermeyi amaçlayan bu çalışmanın hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.